PCI Nederland

jjojo

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

jjojo

"Ze hebben snel ingehaakt op onze behoeftes en hebben onze wensen juist beantwoord"

Hoewel PCI Nederland - de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland - gevestigd is in Lijnden (Noord-Holland) is de keuze toch op het Twentse Profimex gevallen. “Afstand maakt tegenwoordig niet meer uit. Bovendien was Profimex al een goede relatie van onze directie en konden alleen zij precies leveren wat wij zochten. Ze hebben snel ingehaakt op onze behoeftes en hebben onze wensen juist beantwoord. Dan is de keuze snel gemaakt”, vertelt servicemanager Ed van IJzendoorn.

"Werknemers kunnen zelf hun kleding aanvragen"

“Ook is het een pre dat we met een handige portal kunnen werken. Ik krijg een mailtje zodra er nieuwe bestellingen klaar staan en kan na het inloggen meteen bestellingen goedkeuren. Ik hoef niet op allerlei knopjes te klikken. Het gebruikersgemak is dan ook erg goed. Naast mij werken er nog ruim vijftig mensen met de portal; werknemers kunnen zelf hun kleding aanvragen. Ook van hun kant blijven vragen uit. Dat hoor je met portals wel eens anders.”

Waargemaakt wat beloofd is
Hiervoor had PCI Nederland alleen ervaringen met kleinere leveranciers. “Dat werkt voor ons niet meer, we zijn die bedrijven en hun manier van werken ontgroeid. We zijn inmiddels een organisatie met 400 medewerkers, waarvan er ruim 50 (en dat worden er steeds meer) aangekleed moeten worden. Daar hoort een professionele benadering bij. Profimex heeft waargemaakt wat beloofd is en is hierin een betrouwbare partner gebleken.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken
Neem contact op