Versterk uw merkidentiteit

KPN retail

Custom made bedrijfskleding is een effectief middel om uw merkimago te versterken en een professionele en consistente uitstraling te creëren voor uw medewerkers. Door uw huisstijlkleuren, logo en stijl te verwerken in de kleding, ontstaat er een onderscheidende uitstraling. 

KPN retail

Unieke uitstraling

Enkele belangrijke voordelen van het investeren in custom made bedrijfskleding:

  • Merkconsistentie: Op maat gemaakte kleding stelt u in staat om een consistente merkidentiteit te behouden binnen uw hele medewerkersbestand. Het versterkt de merkherkenning en versterkt de associatie tussen uw merk en de diensten die u aanbiedt.

  • Professionaliteit en eenheid: Custom made kleding creëert een gevoel van professionaliteit en eenheid onder uw medewerkers. Het geeft hen een gevoel van verbondenheid en bevordert teamgeest. Daarnaast straalt een uniforme uitstraling uit dat uw bedrijf georganiseerd is en oog voor detail heeft, wat vertrouwen wekt bij klanten en partners.

Comfort en uitstraling

  • Marketing en promotie: Custom bedrijfskleding fungeert als een wandelende reclame voor uw merk. Wanneer uw medewerkers merkkleding dragen buiten de werkomgeving, worden ze merkambassadeurs die zorgen voor een grotere zichtbaarheid en herkenning. Of ze nu conferenties, vakbeurzen of zelfs boodschappen doen, ze dragen uw merk met zich mee, wat gesprekken op gang brengt en potentiële klanten aantrekt.

  • Medewerkersbetrokkenheid: Custom kleding kan bijdragen aan een gevoel van trots en betrokkenheid bij uw medewerkers. Wanneer ze zich zelfverzekerd en comfortabel voelen in hun kleding, heeft dit een positieve invloed op hun gevoel van eigenwaarde en algehele werkvreugde. Bovendien kan op maat gemaakte kleding worden aangepast aan specifieke rollen en verantwoordelijkheden, wat praktisch en gemakkelijk is voor uw personeel.

Samenwerking

Kleding die niemand anders heeft, een unieke uitstraling. Dat is wat custom made kleding u kan bieden. Een mogelijkheid om uw merkzichtbaarheid te vergroten en een blijvende indruk te maken. Bovendien kan op maat gemaakte kleding worden aangepast aan specifieke rollen en verantwoordelijkheden. 

Bekijk samen met onze productspecialisten wat uw mogelijkheden zijn. We onderzoeken de waarden en doelstellingen van uw bedrijf en ontwerpen samen met u de kledingstukken die passen bij uw merkidentiteit. Daarbij rekening houdend met factoren als stofkwaliteit, duurzaamheid en comfort. 

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. 

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking
casecasecasecasecase
Bekijk onze cases