DRESS YOUR HEROES

bedrijfskleding bouwvakker

Kies voor bedrijfskleding dat uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

bedrijfskleding bouwvakker

Bedrijfskleding in stijl

Bied uw medewerkers meer dan bedrijfskleding. Kleding waarin uw medewerkers laten zien dat zij trots zijn op uw merk.

De juiste bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers er netjes en verzorgd bij lopen, voor een representatieve uitstraling en merkbekendheid. Daarnaast moet de kleding comfortabel en functioneel zitten om werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Een andere reden om voor bedrijfskleding te kiezen, is dat de juiste kleding ervoor zorgt dat uw medewerkers op de werkvloer goed beschermd aan de slag gaan. Goede veiligheidskleding is in veel branches een echte must.

Ontdek onze merken  

Meer dan bedrijfskleding

De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers nog onbekend en onderschat terrein. Voor het leveren van oplossingen, ontnemen van zorgen en leveren van maatwerk kunt u bij ons terrecht. Ontvang persoonljke adviezen door onze experts die doorvragen op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen. Laat uw medewerkers de bedrijfskleding passen en kom langs in een van de meest uitgebreide showrooms van Nederland.  Zo leveren wij een meerwaarde in goed passende bedrijfskleding.

Goed passende bedrijfskleding is het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Bedrijfskleding dat mensen trots laat zijn op uw merk. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding voor uw medewerkers is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Kom langs in onze showroom

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen?

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende bouw kleding, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit en beste comfort, voor schilders, koks, chauffeurs tot corporate fashion.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp en Blaklader, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw werkkleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.

Ons proces voor kwaliteit

Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

Benodigdheden bespreken

Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

2

Pasdagen voor werknemers

Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

3

Service Level Agreement

Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

4

(Start)Levering

Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

5

Tijdbesparende service

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.