DRESS YOUR HEROES

bedrijfskleding bouwvakker

Kies voor bedrijfskleding dat uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden
bedrijfskleding bouwvakker

Bedrijfskleding in stijl

Bied uw medewerkers meer dan bedrijfskleding. Kleding waarin uw medewerkers laten zien dat zij trots zijn op uw merk.

De juiste bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers er netjes en verzorgd bij lopen, voor een representatieve uitstraling en merkbekendheid. Daarnaast moet de kleding comfortabel en functioneel zitten om werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Een andere reden om voor bedrijfskleding te kiezen, is dat de juiste kleding ervoor zorgt dat uw medewerkers op de werkvloer goed beschermd aan de slag gaan. Goede veiligheidskleding is in veel branches een echte must.

Ontdek onze merken  

Meer dan bedrijfskleding

De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers nog onbekend en onderschat terrein. Voor het leveren van oplossingen, ontnemen van zorgen en leveren van maatwerk kunt u bij ons terrecht. Ontvang persoonljke adviezen door onze experts die doorvragen op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen. Laat uw medewerkers de bedrijfskleding passen en kom langs in een van de meest uitgebreide showrooms van Nederland.  Zo leveren wij een meerwaarde in goed passende bedrijfskleding.

Goed passende bedrijfskleding is het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Bedrijfskleding dat mensen trots laat zijn op uw merk. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Neem contact op

Bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding voor uw medewerkers is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Ontdek onze showroom

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen?

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kledingtotzakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest.