DRESS YOUR HEROES

bedrijfskleding bouwvakker

Kies voor bedrijfskleding die uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van service tot aan levering; wij leveren de totaaloplossing voor uw bedrijf. Ontdek wat Profimex voor u kan betekenen.

bedrijfskleding bouwvakker

Bedrijfskleding in stijl

De juiste bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers er netjes en verzorgd bij lopen. Het geeft een representatieve uitstraling en ook meer merkbekendheid. Daarnaast moet werkkleding uiteraard comfortabel en functioneel zitten zodat de werkzaamheden zo goed mogelijk zijn uit te voeren. Kies daarom voor kwalitatieve bedrijfskleding zodat uw medewerkers goed beschermd aan het werk kunnen. Veiligheidskleding is in veel branches een echte must. 

Profimex biedt een ruim assortiment aan werkkleding aan. Ontdek een aantal van de grootste merken die we verkopen? Staat uw voorkeursmerk er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Ontdek onze merken  

Méér dan bedrijfskleding

Veel ondernemers onderschatten de kracht van bedrijfskleding. Werkkleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Profimex ondersteund in het gehele proces; van oplossingen, het ontnemen van zorgen tot het leveren van maatwerk. Zo krijgt u altijd persoonlijk advies van onze experts. Hierin nemen wij de gestelde eisen, functionaliteiten en andere wensen mee. 

Laat uw medewerkers de bedrijfskleding passen in een van de meest uitgebreide showrooms van Nederland. Goed passende bedrijfskleding maakt uw merk sterker. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Profimex? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@profimex.nl of via (0548) 544 815 en ontdek wat wij voor u kunnen beteken. U kunt ook live chatten met een van onze medewerkers of natuurlijk langskomen in onze showroom in Rijssen. Wij helpen u graag. 

Bedrijfskleding in uw huisstijl

Naast de functionaliteit van bedrijfskleding versterkt het ook uw merkidentiteit. Daarom kiezen wij altijd voor kleuren die passen in uw huisstijl. Hiermee zorgt u voor herkenbaarheid en uniformiteit voor uw hele bedrijf. Bij Profimex heeft u de keuze tussen het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding. Onze experts adviseren u graag. 

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen bij Profimex en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kledingtotzakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning. Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking
casecasecasecasecase
Bekijk onze cases