Bedrijfskleding Borduren

werkkleding borduren

Bedrijfskleding zorgt voor een uniforme uitstraling, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Uw bedrijfslogo op de kleding geeft daar een extra dimensie aan. Wij helpen u graag met het juiste type bewerking zodat u alles uit uw merk haalt. Op deze pagina vindt u meer informatie over borduren.

werkkleding borduren

Hoe het werkt

Borduren

Bedrijfskleding aanschaffen en laten borduren kan bij Profimex al vanaf kleine oplages. Door ons uitgebreide assortiment kunnen we voor ieder budget iets moois vinden. Broeken, polo’s, truien, caps, jassen: in principe kan op ieder kledingstuk geborduurd worden. 

Op basis van uw ontwerp wordt een digitale borduurkaart gemaakt. De borduurmachine weeft vervolgens de gekleurde garens in de stof. Alle kleuren garen zijn hier mogelijk. Het resultaat is kleding met een chique uitstraling.

Borduren geeft niet alleen een luxueuze uitstraling, maar is ook erg duurzaam. Een geborduurd logo vervaagt niet, laat niet los en is goed bestand tegen de wasmachine. De kleding gaat dus een lange tijd mee.

Klantcases

Heracles

Profimex had voor al onze vraagstukken een goede oplossing.

Bekijk deze klantcase
Luxx Food & Bar

Comfortabele werkkleding én het juiste borduurwerk. 

Bekijk deze klantcase
Baan Twente

Bijzonder aan Profimex vind ik hoe zij met klanten meedenken, ook op creatief gebied. 

Bekijk deze klantcase
1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking