Harmeling

klantcase harmeling

De twee zijn bijna buren: Harmeling en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we al sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

klantcase harmeling

“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem"

Sinds 1962 ontwerpt en realiseert Harmeling vanuit Rijssen nationaal én internationaal maatwerk interieurs, gerealiseerd door uit het hout gesneden vakmensen. Hoofd Bedrijfsbureau Ted Tibben vertelt: “Het is voor ons belangrijk dat die vakmensen in goede, nette kleding lopen en dat ze representatief zijn. Ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’S) zijn van belang, voor veiligheid op de werkvloer. Die kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex.”

"Kwalitatief hoogstaande producten vinden wij bij Profimex"

Profimex staat voor ontzorgen
“Profimex staat voor ons ook voor ontzorgen, vooral dankzij het Kleding Management Systeem (KMS). Zo kunnen wij gemakkelijk en snel online producten bestellen, wanneer wij dat willen. We hebben geen ervaringen met andere leveranciers, maar onze ervaringen met Profimex zijn gewoon goed. Het is een prettige partij om zaken mee te doen, en daarnaast geldt voor ons dus ook het geografische voordeel. Profimex is lekker dichtbij.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op