Reparaad

reparaad werkkleding

Eén partij voor onderhoud aan uw vastgoed: dat is Reparaad. Eén partij voor al uw bedrijfskleding: dat is Profimex. In 2021 hebben onze twee organisaties de handen ineen geslagen, maar… eigenlijk werken we al veel langer samen. Al jaren zelfs. Profimex was namelijk altijd al de leverancier van Klus2Fix, het onderdeel van Asito dat dit jaar gefuseerd is met Reparaad. En inmiddels gaan alle 85 monteurs in de Reparaad-organisatie in onze kleding op pad.

reparaad werkkleding

“Profimex blinkt uit in kwaliteit, service en snelheid”

“Tegelijk met de fusie gingen we over naar een nieuwe huisstijl. Dat betekende dat al onze monteurs eind 2020 met stoom en kokend water in het nieuw gestoken moesten worden. En dat is Profimex gelukt. Binnen drie, vier weken had iedere kledingdrager zijn of haar kledingpakket binnen. De kleding is in die tijd uitgezocht en bedrukt en alle medewerkers hebben individueel een passessie gehad - bij Profimex op locatie of elders. Dát is pas razendsnel schakelen als je het mij vraagt”, vertelt Rinse Huizinga, Manager Operations.

Draagvlak onder de monteurs


Werkschoenen, werkbroeken, T-shirts, polo’s, truien en jassen: de monteurs bij Reparaad hebben een compleet kledingpakket tot hun beschikking. “Ook werken we met zomer- en winterkleding, zodat medewerkers in beide seizoenen goed gekleed en comfortabel op pad gaan. En sowieso vinden onze mensen de kleding prettig zitten. Het kledingpakket is dan ook niet bij ons of bij Profimex aan het bureau bedacht, maar in samenwerking met monteurs die de kleding ook daadwerkelijk dragen. Voor medewerkers met een grotere kledingmaat werkt Profimex bovendien met gespecialiseerd kledingmerk. Door deze aanpak weten we zeker dat er draagvlak is en dat de kleding door iedereen met plezier gedragen wordt.”

Levering door heel Nederland


“Profimex blinkt uit in de kwaliteit en duurzaamheid van de kleding, hun service én de snelheid waarmee alles gepaard gaat. Kledingpakketten worden bovendien op naam geleverd, waardoor wij er zelf helemaal geen werk mee hebben. En die pakketten worden geleverd waar we dat maar willen, op onze vestigingslocaties of zelfs bij mensen thuis. Voor ons als landelijk opererende organisatie met medewerkers woonachtig door heel Nederland is dat natuurlijk perfect.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
Showroom afspraak maken
Neem contact op