Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

“Bij Profimex zijn we verzekerd van perfect advies over persoonlijke beschermingsmiddelen"

Bas Niemeijer, Directeur Food & Industry bij Kleentec in Rijssen, heeft dan ook niets dan lof voor Profimex. “Ze hebben enorm veel kennis in huis, hebben een hoge servicegraad, hanteren snelle levertijden, hebben altijd een groot assortiment op voorraad en zijn flexibel. En voor ons ook niet onbelangrijk, ze zijn importeur van het beste merk op het gebied van laarzen en regenpakken voor de foodindustrie.”

"Profimex kent onze kledingwensen"

Bij Kleentec (onderdeel van de Facilicom Group en specialist in reinigingswerkzaamheden) mogen medewerkers zelf hun kledingpakket samenstellen. “Mensen moeten dragen wat ze fijn vinden, voor de één is dat een T-shirt, voor de ander een polo. Profimex kent van al onze medewerkers de maten en kledingwensen en weet precies hoe kleding er qua branding uit moet zien. Hierdoor kan de leidinggevende gemakkelijk kleding bestellen en heeft hij er vrijwel geen omkijken naar.”

Perfect advies over persoonlijke bescherming
“Bij Profimex zijn we verder verzekerd van perfect advies over persoonlijke beschermingsmiddelen. En doordat de logistiek en administratie ook altijd top verlopen, zijn wij een meer dan tevreden klant!”

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.