Bolk Transport

bolk

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

bolk

"Een prettige partij om mee samen te werken"

Al meer dan tachtig jaar staat Bolk Transport voor bijzonder transport, logistiek en distributie. General Manager André Pluimers vertelt: ‘”Wij hebben voor Profimex gekozen vanwege ons vertrouwen in hun manier van werken. Ze zijn persoonlijk betrokken en geven echt om ons als klant. Ze lopen altijd net een stapje harder om alles in orde te maken. En ze staan ook meteen voor ons klaar als er een keer iets niet loopt zoals het moet.”

"Ze lopen altijd net een stapje harder om alles in orde te krijgen"

“Het invullen van de gegevens van al onze medewerkers en het samenstellen van alle kledingpakketten voor de verschillende functies binnen onze organisatie, heeft veel tijd gekost. Maar als ik zie hoeveel gemak we er nu van hebben en hoe weinig tijd en arbeid we nog kwijt zijn aan het bestellen en uitleveren van kleding, was dat het dubbel en dwars waard. Bovendien zijn onze mensen blij met wat ze aangeboden krijgen. Erg belangrijk.”

Profimex: nauw betrokken
Pluimers is dan ook zeer tevreden over de samenwerking. “Bij Profimex maken ze waar wat ze zeggen. Ze zeggen nauw betrokken te zijn, en die betrokkenheid is er ook daadwerkelijk. Bovendien pakken hun adviezen goed uit. Kortom: een prettige partij om mee samen te werken.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op