Transport & Lifting Twenthe

twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

twenthe

“Een prettige manier van samenwerken” 

Transport & Lifting Twenthe uit Rijssen is regisseur van logistieke behoeftes en verzorgt voor een breed scala aan bedrijven de gehele logistiek. Eigenaar Erik Agteresch vertelt: “Al sinds ons begin kiezen wij voor de diensten en producten van Profimex. Onze jongens lopen in branded kleding van perfecte kwaliteit, dat is voor ons een visitekaartje. Wellicht niet het goedkoopst in aanschaf, maar het gaat jaren mee.”

"Het advies is altijd perfect"

Ook schoeisel, helmen, brillen, brandvertragende overalls en andere PBM’s komen van Profimex. “Niet alleen de producten zijn goed, het bijbehorende advies is ook altijd perfect. De specialisten van Profimex schromen niet om hun mening te geven, waardoor ik voor mijn medewerkers altijd de beste bescherming krijg. Profimex denkt perfect mee over kwaliteit, ergonomie en het beperken van risico’s. En de PBM’s worden ook nog eens snel geleverd.”

Promotionals van perfecte kwaliteit
Daarnaast bestelt Agteresch alle promotionals bij Profimex. Van aanstekers en pennen tot ijsmutsen waar over gesproken wordt. “Profimex levert gewoon altijd de beste kwaliteit. En gaat er eens iets mis? Dan lossen ze het perfect op.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op