PROTECT YOUR HEROES

pbm helm

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ontzettend belangrijk. De veiligheid van uw medewerkers staat natuurlijk voorop. Voor elk beroep of functie heeft Profimex een ruim assortiment PBM’s beschikbaar.

Showroom afspraak maken
pbm helm

De juiste PBM'S kopen

Veel werkgerelateerde verwondingen kunnen worden voorkomen door het dragen van PBM’s. Zeker als die zijn aangepast aan de specifieke werkomgeving. Als werkgever wilt u daarom graag dat uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen veiligheid en dat zij de juiste PBM’s dragen. Want gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers mogelijk PBM’s nodig. U kunt daarbij denken aan:

  • Werkschoenen
  • Werkhandschoenen
  • Helmen
  • Oorbescherming, zoals oordoppen en gehoorkappen
  • Oog- en gelaatsbescherming, zoals brillen, gelaatsschermen en lasschilden
  • Adembescherming, zoals stofmaskers en gelaatsmaskers

Goed advies over PBM’S

Bij Profimex begrijpen we dat de bescherming van uw medewerkers heel belangrijk voor u is. Daarom steken wij veel tijd in het up-to-date houden van de kennis van onze gediplomeerde PBM-adviseurs.

Zo kunnen zij u altijd goed adviseren over de juiste PBM’s, en kunt u de voor uw medewerkers geldende risico’s afdekken. Bij ieder bedrijf en in iedere branche worden medewerkers namelijk aan andere risico's blootgesteld. 

Wat voor werkzaamheden verrichten uw medewerkers? En wat is de frequentie waarin zij worden blootgesteld aan gevaarlijke situaties? Hierin denken wij graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie of download onze brochure. 

Neem contact op

PBM's kopen

Wilt u persoonlijke beschermingsmiddelen kopen voor uw bedrijf? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Rijssen. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of lees één van onze blogs over PBM's.

Goed om te weten: kiest u voor Profimex als uw leverancier voor PBM’s? Dan kunt u deze items op den duur zelf bestellen in ons digitale Kleding Management Systeem

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking
casecasecasecasecase
Bekijk onze cases