PROTECT YOUR HEROES

pbm helm

Zorg voor voldoende persoonlijke beschermingsmiddelen op het werk. Voor elk beroep of functie is er een ruim assortiment PBM’s beschikbaar.

- Keuze uit verschillende merken

- Zeer uitgebreid advies van specialisten

- Per medewerker op maat geleverd

pbm helm

De juiste PBM'S kopen

Veel werkgerelateerde verwondingen kunnen voorkomen worden door het dragen van PBM’s, zeker als die zijn aangepast aan de specifieke werkomgeving. Als werkgever wilt u daarom graag dat uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen veiligheid en dat zij de juiste PBM’s dragen. Want zoals wij het altijd zeggen: gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers daarom PBM’s, die u uiteraard bij ons kunt kopen. U kunt daarbij denken aan:

  • werkschoenen
  • werkhandschoenen
  • helmen
  • oorbescherming, zoals oordoppen en gehoorkappen
  • oog- en gelaatsbescherming, zoals brillen, gelaatsschermen en lasschilden
  • adembescherming, zoals stofmaskers en gelaatsmaskers

Goed advies over PBM’S

Bij Profimex vinden wij dat de bescherming van uw medewerkers onze verantwoording is. Daarom steken wij veel tijd in het up-to-date houden van de kennis van onze gediplomeerde PBM-adviseurs.

Zo kunnen zij u altijd goed adviseren over de juiste PBM’s, en kunt u de voor uw medewerkers geldende risico’s afdekken. Die risico’s zijn belangrijk, want bij ieder bedrijf en in iedere branche worden medewerkers aan andere risico’s blootgesteld.

Wat voor werkzaamheden verrichten uw medewerkers? En wat is de frequentie waarin zij worden blootgesteld aan gevaarlijke situaties? Hier denken wij graag met u over mee.

Persoonlijke beschermings middelen kopen

Wilt u PBM’s kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar wij u graag adviseren. Liever eerst meer informatie inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees één van onze blogs over PBM’s.

Goed om te weten: kiest u voor Profimex als uw leverancier voor PBM’s, dan kunt u deze items op den duur zelf bestellen in ons digitale Kleding Management Systeem (KMS). Bij Profimex kunt u dus online PBM’s kopen.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende bouw kleding, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit en beste comfort, voor schilders, koks, chauffeurs tot corporate fashion.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp en Blaklader, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw werkkleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.

Ons proces voor kwaliteit

Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

Benodigdheden bespreken

Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

2

Pasdagen voor werknemers

Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

3

Service Level Agreement

Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

4

(Start)Levering

Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

5

Tijdbesparende service

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.