PROTECT YOUR HEROES

pbm helm

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn ontzettend belangrijk op de werkvloer. De veiligheid van uw medewerkers staat natuurlijk voorop. Voor elk beroep of functie is er een ruim assortiment PBM’s beschikbaar.

Showroom afspraak maken
pbm helm

De juiste PBM'S kopen

Veel werkgerelateerde verwondingen kunnen voorkomen worden door het dragen van PBM’s, zeker als die zijn aangepast aan de specifieke werkomgeving. Als werkgever wilt u daarom graag dat uw medewerkers zich bewust zijn van hun eigen veiligheid en dat zij de juiste PBM’s dragen. Want zoals wij het altijd zeggen: gezondheid is niet te koop, wel te beschermen. Om veilig te kunnen werken hebben uw medewerkers daarom PBM’s, die u uiteraard bij ons kunt kopen. U kunt daarbij denken aan:

  • werkschoenen
  • werkhandschoenen
  • helmen
  • oorbescherming, zoals oordoppen en gehoorkappen
  • oog- en gelaatsbescherming, zoals brillen, gelaatsschermen en lasschilden
  • adembescherming, zoals stofmaskers en gelaatsmaskers

Goed advies over PBM’S

Bij Profimex vinden wij dat de bescherming van uw medewerkers onze verantwoording is. Daarom steken wij veel tijd in het up-to-date houden van de kennis van onze gediplomeerde PBM-adviseurs.

Zo kunnen zij u altijd goed adviseren over de juiste PBM’s, en kunt u de voor uw medewerkers geldende risico’s afdekken. Die risico’s zijn belangrijk, want bij ieder bedrijf en in iedere branche worden medewerkers aan andere risico’s blootgesteld.

Wat voor werkzaamheden verrichten uw medewerkers? En wat is de frequentie waarin zij worden blootgesteld aan gevaarlijke situaties? Hier denken wij graag met u over mee.

Download onze brochure
Neem contact op

PBM's kopen

Wilt u PBM’s kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, waar wij u graag adviseren. Liever eerst meer informatie inwinnen? Neem dan vrijblijvend contact op of lees één van onze blogs over PBM's.

Goed om te weten: kiest u voor Profimex als uw leverancier voor PBM’s, dan kunt u deze items op den duur zelf bestellen in ons digitale Kleding Management Systeem

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest.