BB Systems

Case BB systems

BB Systems is specialist in audiovisuele communicatie, elektrotechniek en IT. Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste technische oplossingen voor onze opdrachtgevers. De veelzijdigheid en flexibiliteit maakt BB Systems een servicegerichte partner voor elke branche. Door te innoveren worden wij samen met onze partners en opdrachtgevers steeds duurzamer en zetten wij in op circulariteit voor een betere wereld. 

Case BB systems

Snel schakelen en flexibiliteit voorop

"In de zomer van 2021 hebben we onze dienstverlening verder uitgebreid met o.a. Managed Wifi, Managed internet, Vast- en mobiel bellen, Beheer, monitoring en alles op vlak van veilig internet. Geleidelijk wordt de afdeling IT meer zichtbaar, met de komst van IT hebben we invulling kunnen geven aan ons vijfde bolletje. Door een aanpassing in het logo en een krachtige aanvulling op onze dienstverlening werd het tijd voor een kritische blik op onze huisstijl en uitstraling.

Voor de technici die werkzaam zijn bij BB Systems zijn we op zoek gegaan naar nieuwe bedrijfskleding. Comfortabele kleding, kwalitatief, duurzaam en herkenbaar. Na een zorgvuldig onderzoek zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Melvin Oenema van Profimex, vestiging Assen.

Profimex is een professionele partner gebleken die met ons meedenkt, écht luistert en onze wensen perfect in kaart brengt. Planning technisch is het voor ons als installatiebedrijf echt een uitdaging om alle medewerkers tegelijkertijd op één locatie te krijgen. Melvin kan snel schakelen en is zeer flexibel, waardoor we op korte termijn de doorpassessies hebben kunnen realiseren."

Alles onder één knop

"Daarnaast hebben we nu de mogelijkheid om eenvoudig bedrijfskleding te bestellen via één portal, het Kleding Management Systeem van Profimex. Alle maten van de medewerkers zijn benaderbaar in de portal. Profimex heeft ervoor gezorgd dat er per medewerker inzichtelijk is welke bedrijfskleding er in hun bezit is. Op het moment dat er iets nieuws moet komen kan er met één druk op de knop het desgewenste artikel worden besteld. "

Een tweede leven voor de oude bedrijfskleding van BB Systems

"Ook is er een oplossing geboden voor de oude bedrijfskleding, één die aansluit in het kader van duurzaamheid. Profimex Assen heeft meerdere recycle boxen aan BB Systems geleverd, ten behoeve van het inzamelen van oude bedrijfskleding. De ingezamelde kleding wordt gerecycled tot nieuwe textielproducten. Voor iedere ingeleverde box plant Profimex een boom bij Trees For All. Zo dragen we samen een positieve bijdrage aan het klimaat!"

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.