Kleding Management Systeem

kms

Online bedrijfskleding bestellen? Bij Profimex kan het. Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een digitaal Kleding Management Systeem (KMS) ontwikkeld. Zo kunt u eenvoudig en snel bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen.

Gratis demo aanvragen
kms

Slechts enkele muisklikken

Het online bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) wordt teruggebracht tot enkele muisklikken. In het KMS krijgen medewerkers zelfstandig toegang tot artikelen die binnen het kledingpakket van uw bedrijf passen. 

- Gebruiksvriendelijke online omgeving

- Tot in detail op maat voor u ingericht

  Continu overzicht dankzij overzichtelijke administratie

  Het KMS kent heldere managementrapportages en een overzichtelijke administratie. Op een eenvoudige wijze zijn overzichten op te vragen. Zo heeft u continu inzicht in wat uw medewerkers bestellen.

  • Heldere managementrapportages
  • 24/7 inzicht in de complete orderhistorie
  • 24/7 inzicht in gemaakte kosten en openstaande posten
  Gratis demo aanvragen
  Contact over KMS

  KMS inrichten

  Zodra u klant wordt bij Profimex, wordt uw persoonlijke omgeving in ons Kleding Management Systeem op maat voor u ingericht. Aan de hand van de kledingkeuzes die u met onze accountmanager maakt, worden al uw gekozen artikelen en de gewenste productopties in het systeem gezet.

  Onze specialisten meten vervolgens de kledingmaten en schoenmaten van uw medewerkers op, en ook die gegevens worden in het KMS secuur geregistreerd. Net als de persoonsgegevens van uw medewerkers en de aflever- en factuurgegevens, natuurlijk.

  Uw medewerkers zelf online bedrijfskleding laten bestellen

  In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. U kunt rollen en rechten aan gebruikers toekennen, waardoor iedere gebruiker toegang heeft tot andere opties. Daarbij heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen dat uw medewerkers zelf bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen bestellen. 

  Pakketten bedrijfskleding en/of PMB’s samenstellen

  Stelt u een pakket op voor uw medewerker(s)? Dan krijgt uw medewerker alleen inzicht in zijn of haar eigen bestelgeschiedenis en eigen kledingpakket, waarbij de juiste maten en producten automatisch zichtbaar zijn. Bestellen kan via desktop, maar ook in een handige app.

  Het bestellen gebeurt op basis van credits, die u per jaar per medewerker kunt vaststellen. Zijn de credits op? Dan kan uw medewerker alsnog bestellen, maar dan door zelf via iDeal te betalen.

  Eén hoofdinkoper online bedrijfskleding laten bestellen

  Daarnaast kunt u ook voor één hoofdinkoper kiezen. Het grote voordeel? De hoofdinkoper hoeft nooit meer bestellingen vanuit een Excel-bestand over te typen, met de kans op fouten in bijvoorbeeld kleding- of schoenmaten.

  De bestellingen worden rechtstreeks in ons systeem gedaan. Ook worden voor de hoofdinkoper lopende en afgeronde orders overzichtelijk bijgehouden. Zo heeft u administratief totaal geen rompslomp meer.

  Goedkeuring geven voor het bestellen?
  Wilt u dat medewerkers wel zelf kunnen bestellen, maar dat een hoofdinkoper hier zicht op houdt? Kies dan voor de mogelijkheid tot het instellen van goedkeuring voor iedere bestelling.

  Het leveren van uw bedrijfskleding
  Het Kleding Management Systeem is gekoppeld aan onze interne administratie. Zodra een bestelling wordt geplaatst - door een medewerker of door de hoofdinkoper - kunnen wij zo snel mogelijk uitleveren. Waar en hoe u dat maar wilt.

  Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

  Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
  Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

  Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
  Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

  Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
  Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

  1
  Kom inspiratie opdoen

  De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

  Ontdek meer over onze showroom
  1 Inspireren
  2 Adviseren
  3 Wens tot offerte
  4 Perfect op maat
  5 Levering
  6 Duurzame samenwerking