Eenvoudig gemanaged

kms

Bedrijfskleding (laten) bestellen wanneer het u uitkomt. Snel, makkelijk en overzichtelijk. Dat kan met het Kleding Management Systeem (KMS). Met ons KMS is bestellen van uw werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zo geregeld. 

Gratis demo aanvragen
kms

Slechts enkele muisklikken

De voordelen van het KMS

 • Tot in detail op maat ingericht
 • Persoonlijke bestelomgeving
 • Duidelijke rechtenstructuur
 • Bestellen met punten
 • Retourneren zelf regelen
 • Koppeling met uw eigen bedrijfssysteem
 • Inzicht
 • Bewezen veilig

De bestelomgeving

In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. Aan de hand van de kledingkeuzes die u met onze accountmanager maakt, worden al uw gekozen artikelen en de gewenste productopties in het systeem gezet. Elke medewerker wordt gekoppeld aan het kledingpakket dat u voor zijn of haar functie heeft samengesteld. Uw medewerker kan daardoor alleen de kleding bestellen die hij of zij nodig heeft. 

Bestellen kan op basis van toegewezen punten maar we kunnen het KMS ook inrichten met de afgesproken artikelprijzen. Daarnaast is het mogelijk om medewerkers zelf te laten afrekenen met iDeal. 

U kunt rollen en rechten toekennen, waardoor iedere gebruiker toegang heeft tot andere opties. Als u het bestelproces liever zelf in de hand houdt kunt u ervoor kiezen om maar één of enkele medewerkers toegang te geven tot KMS of bepaalde functionaliteiten.

Uitgangspunt bij het inrichten van het KMS: uw wensen zijn leidend. 

Controle en inzicht

Wilt u dat medewerkers wel zelf kunnen bestellen, maar dat een hoofdinkoper hier zicht op houdt? Kies dan voor de mogelijkheid tot het instellen van goedkeuring voor iedere bestelling.

Het KMS biedt duidelijke managementrapportages en een overzichtelijke administratie. Overzichten zijn makkelijk op te vragen. Zo heeft u continu inzicht.

 • Heldere managementrapportages
 • 24/7 inzicht in de complete orderhistorie
 • 24/7 inzicht in gemaakte kosten en openstaande posten
 • Inzicht in ruilen en retourneren
Gratis demo aanvragen
Contact over KMS

Praktische tool

NAW gegevens van medewerkers kunt u digitaal aanleveren voor geautomatiseerd inlezen. Zelf medewerkers aanmaken kan ook. Heeft u al een intern portal en wilt u alle informatie centraal houden: koppel het KMS dan aan uw eigen systeem. 

Zodra een bestelling wordt geplaatst, door een medewerker of door de hoofdinkoper, kunnen wij zo snel mogelijk uitleveren. Waar en hoe u dat maar wilt: aan de zaak, het huisadres of een andere locatie. 

Als een medewerker een kledingstuk wil ruilen of retourneren (op basis van door u vastgestelde voorwaarden) is dat makkelijk geregeld met 1 druk op de knop. 

Het KMS is een handige tool voor uw bedrijfsvoering én voor uw medewerkers.

Ik wil graag een demo van het KMS systeem.
Ik wil graag een KMS handleiding ontvangen.
Mijn punten in het KMS zijn op.
Ik wil de KMS punten voor mijn medewerkers aanpassen.
Ik ben mijn KMS wachtwoord kwijt.

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking