Voortman Steel Group

Voortman case

Bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), wielerkleding, hardloopkleding en (af en toe) promotionele artikelen: Voortman Steel Group neemt sinds 2018 verschillende producten af bij Profimex. En naar volle tevredenheid. “Profimex is een professionele organisatie die meedenkt met ons als klant en die zelf ook altijd naar het beste streeft. Dat vinden wij belangrijk. En ook het Kleding Management Systeem (KMS) is écht een groot voordeel.

Voortman case

“De kleding heeft niet de uitstraling van werkkleding en wordt daardoor met trots gedragen”

Bij Voortman Steel Group werken 500 medewerkers dagelijks met de nieuwste technieken aan de meest complexe projecten in staal en de modernste staalbewerkingsmachines. Directiesecretaresse Judith Koenderink vertelt: “Werken met het KMS scheelt ons veel administratieve rompslomp en levert dus tijdbesparing op. Onze jongens hebben in het systeem een eigen omgeving waarin ze hun eigen kledingpakket vinden. Op basis van punten kunnen ze zelf hun kleding bestellen. We hebben het systeem zo ingesteld dat punten aan het eind van het jaar niet vervallen. Medewerkers die zuinig zijn kunnen daardoor eens iets extra’s bestellen, bijvoorbeeld een jas die eigenlijk niet in hun pakket zit. Dat wordt erg gewaardeerd.”

“Het zijn geen hobbezakken”

Sowieso zijn de medewerkers bij Voortman erg tevreden over Profimex. “Toen we besloten om over te stappen heeft Profimex een voorstel gedaan voor vier verschillende kledingpakketten. Aan de hand van uitstraling, comfort en prijskwaliteitverhouding hebben we vervolgens de keuze voor één pakket gemaakt. De jongens zijn met name erg tevreden over de uitstraling. Het zijn geen hobbezakken, de kleding sluit mooi aan. Bovendien heeft de kleding niet de uitstraling van werkkleding, en daardoor wordt het met trots gedragen. Overigens gaat Profimex ook goed om met uitzonderingen, denk aan extra grote maten. De jongens kunnen hun bestelde kleding zelf bij Profimex ophalen. En ik hoor regelmatig dat ze onder de indruk zijn van de showroom en de pasmogelijkheden.”

In korte tijd veel werk verzetten
Volgens Koenderink is ook het persoonlijke contact met Profimex erg goed. “Het hele Profimex-team is op de hoogte van onze organisatie, dus het maakt niet uit wie je belt of mailt en het wordt geregeld. Daardoor worden vragen die we stellen ook snel opgevolgd. We hebben bijvoorbeeld wel eens te maken met spoedjes voor buitenlandse medewerkers die hier een korte periode zijn. Omdat Profimex de voorbereiding op orde heeft, kunnen we in korte tijd veel werk verzetten en zijn die spoedjes op tijd klaar.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken