Akor

akor

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

akor

"We kunnen volledig op Profimex vertrouwen"

Bedrijfsleider Richard Fransen vertelt verder: “Ze weten wat ze verkopen en adviseren ons het juiste. Niet uit commercieel oogpunt, maar omdat die producten voor ons de beste oplossing zijn. We kunnen volledig op Profimex vertrouwen, en die ontzorging is erg prettig. Onlangs zijn wij overgegaan naar een nieuwe huisstijl. Samen met Profimex hebben we hier onze nieuwe bedrijfskleding op uitgezocht, alles van het merk MASCOT. Binnen AKOR is vervolgens één persoon aangesteld die voor alle 130 werknemers de bedrijfskleding bestelt. We werken niet met een puntensysteem. Dat kan bij ons ook bijna niet, want bij het ene bouwproject verslijt je nou eenmaal eerder je kleding dan bij het andere. Mensen geven daarom gewoon zelf aan wat ze nodig hebben.”

"de ontzorging door profimex is erg prettig"

“Wat ik ideaal vind aan Profimex is dat ze net als wij een Rijssense onderneming zijn. Ze zitten praktisch bij ons om de hoek. De meeste van onze werknemers komen ook uit Rijssen en rijden snel even bij Profimex langs wanneer er nieuwe kleding voor ze binnen is. Voor werknemers die niet uit Rijssen komen, komt Profimex netjes de kledingpakketten bij ons brengen. Wij hoeven nergens achteraan. Ook daarom kiezen we al acht jaar voor Profimex.”

Goed advies
Voor AKOR is naast de snelle levering en de kwaliteit van de producten ook het goede advies van Profimex belangrijk. Op het gebied van persoonlijke bescherming, bijvoorbeeld. “Onlangs hadden we een project bij een chemisch bedrijf, waar ze onderzoek doen naar de ziekte van Alzheimer. Bij zo’n organisatie gelden andere (veiligheids)eisen dan op de traditionele bouw. Ook in dit geval wisten ze bij Profimex precies wat we nodig hadden.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op