Vastbouw

vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

vastbouw

"Het online bestellen ontzorgt ons enorm"

Vastbouw uit Rijssen is ruim dertig jaar actief in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van vastgoed. Inkoper Henk Heuvelman vertelt: “We hebben heel bewust voor Profimex en hun KMS gekozen. Het online bestellen ontzorgt ons enorm. De basis van ons KMS bestaat uit geregistreerde maatgegevens (die Profimex opnam tijdens een passessie bij ons op locatie) en persoonlijk toegekende kledingsets voor iedere medewerker.”

"Zoveel flexibiliteit, dat is geweldig"

“Met een te besteden puntenaantal mag iedere medewerker vrij zijn keuze maken; de één wil een trui, de ander liever een shirt. Twee keer per jaar gaan ze thuis achter de computer zitten om te winkelen en vervolgens wordt hun bestelling rechtstreeks naar het huisadres gestuurd. Zoveel flexibiliteit, dat is voor ons geweldig. Daarnaast kunnen we met Profimex altijd snel schakelen, de lijnen zijn kort. Erg prettig.”

Ook promotionele artikelen en PBM’s
Heuvelman is zeer te spreken over Profimex. “Inmiddels bestelt Vastbouw daarom ook PBM’s en promotieartikelen bij Profimex. En hoewel ik daar persoonlijk niet verantwoordelijk voor ben, hoor ik ook daar alleen maar goede verhalen over.” 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op