Van Dam Groep

PBM helm bedrijfskleding

Het is zo gek niet te bedenken of de Van Dam Groep installeert en onderhoudt het - van elektrotechnische installaties en klimaatinstallaties tot systeem automatisering. De medewerkers die bij klanten op locatie of op de projecten aan het werk zijn, doen dat werk sinds 2019 in bedrijfskleding van Profimex. En die samenwerking verloopt naar volle tevredenheid. “Profimex is een partij die in professionaliteit voorop loopt.”

PBM helm bedrijfskleding

“Met het KMS heb ik het totaaloverzicht zónder dat ik er te veel omkijken naar heb”  

“Er zijn veel kledingdragers in onze organisatie en we wilden voor hen natuurlijk de juiste keuzes maken”, vertelt HR Adviseur Anouk Gerritsen. “Daarom hebben we voor de overstap naar een nieuwe bedrijfskleding leverancier eerst een enquête uitgezet waarin zij hun wensen konden aangeven. Korte levertijden, de mogelijkheid om op locatie te passen en een persoonlijk bestelaccount voor iedere medewerker waarin hij of zij alleen in de eigen maat kan bestellen: Profimex kon aan alle wensen voldoen. Vervolgens heeft Profimex diverse kleding concepten aan ons voorgelegd waar we een keuze uit hebben gemaakt. Zo zijn we op hun advies voor de bovenkleding overgestapt naar het merk MASCOT. Dit is een kwalitatief goed merk, wat betekent dat kleding langer meegaat en we op termijn kosten besparen.”

Rechtstreeks contact met medewerkers

“Profimex regelt alles rechtstreeks met onze medewerkers. Onze mensen kunnen in het Kleding Management Systeem (KMS) zelf hun kleding en werkschoenen bestellen en die later op afspraak in de showroom van Profimex ophalen. Alleen als er écht iets aan de hand is, krijg ik een seintje. En wat ook fijn is, is dat de facturatie heel goed op orde is. Dat lijkt iets kleins, maar het scheelt veel administratieve rompslomp en dat is veel waard.”

Totaaloverzicht in het Kleding Management Systeem (KMS)

Over het KMS waarin kledingdragers zelf hun bestellingen kunnen plaatsen is Gerritsen ook te spreken. “Het is een heel uitgebreid en gebruiksvriendelijk systeem. Ieder jaar krijgen onze medewerkers kleding punten toegekend waarvoor ze in dat jaar werkkleding kunnen bestellen. Ik hoef geen goedkeuring te geven - de verantwoordelijkheid ligt bij henzelf - maar ik heb wél inzicht in wie wat heeft besteld en wanneer. Ook kan ik de berichten zien die medewerkers aan Profimex sturen en kan ik zien hoe Profimex heeft geantwoord. Ik heb dus het totaaloverzicht zónder dat ik er te veel omkijken naar heb. Dat is heel prettig.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken