Optimum Group

optimum

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

optimum

 “De uniforme bedrijfskleding creëert een gevoel van verbondenheid"

Optimum Group™, een veelzijdige groep drukkerijen, bestaat uit vijf bedrijven: Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts, W&R Etiketten en het Belgische EPB. “De uniforme bedrijfskleding creëert een gevoel van verbondenheid. Wij merken dat dit een positieve uitwerking heeft op de betrokkenheid en de samenwerking binnen onze verschillende bedrijven”, vertelt Luuk Wessels, Marketing Communicatie en Business Development Manager.

“Het KMS is een perfecte online tool"

Optimum Group™ maakt daarnaast ook gebruik van het Kleding Management Systeem (KMS) van Profimex. “Ik vind dit een perfecte online tool. In het KMS zijn de benodigde gegevens van alle medewerkers binnen onze organisatie in één oogopslag zichtbaar. Hierdoor kan kleding en gemakkelijk en snel besteld, maar ook geregistreerd worden. Op deze manier wordt het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld.”

Meedenken en adequaat handelen


Wessels is ook zeer tevreden over het meedenkende vermogen van Profimex. “Door de verschillende overnames groeien wij in een rap tempo. Hierdoor komt het regelmatig voor dat wij op korte termijn een beroep op Profimex moeten doen voor het leveren van passets of het inplannen van passessies, zowel in Nederland als daarbuiten. Dit wordt keer op keer moeiteloos opgepakt. Erg fijn!”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op