Acon

Acon werknemer

25 betrokken vakmensen vormen bij ACON de basis voor een uitstekend imago. En dat goede imago wordt kracht bijgezet door bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) van Profimex. “Acht, misschien zelfs al negen jaar geleden waren we op zoek naar een nieuwe leverancier. We hebben nog wel andere partijen op gesprek gehad, maar bij Profimex was het gevoel direct goed. En dat is nu, al die jaren later, nog steeds zo.”

Acon werknemer

“Profimex komt altijd snel met een oplossing”

ACON is gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten betreffende het leveren en aanbrengen van hekwerken, afrasteringen en beschoeiingen. Administratief medewerkster Fenna Hiemstra vertelt: “In 2018 hebben we de kledinglijn voor onze medewerkers volledig vernieuwd, natuurlijk in samenwerking met Profimex. Zo hebben we verschillende kledingstukken op proef gekregen om te proberen. Belangrijk, want bedrijfskleding moet er niet alleen goed uitzien - het moet ook lekker zitten. Medewerkers konden zelf aangeven wat ze prettig vonden, en uiteindelijk is er voor één merk gekozen: MASCOT.”

Tevreden over het KMS

Hiemstra is ook blij met het Kleding Management Systeem, het KMS. “Ik kan nu heel gemakkelijk zien wie wat besteld heeft en wanneer. Vraagt een collega om nieuwe kleding, dan kan ik snel checken hoe lang het geleden is dat hij iets nieuws heeft gekregen. We zijn niet heel streng, maar zo voorkomen we wel dat er misbruik van wordt gemaakt. En kiezen we voor onze kledinglijn voor nieuwe kleding of andere PBM’s, dan zet Profimex deze direct in het KMS. Daardoor is het systeem altijd up-to-date.”

Tot in de puntjes uitgezocht

Ook over de service en het advies van Profimex is Hiemstra te spreken. “Om een voorbeeld te geven: onze medewerkers werken regelmatig langs het spoor. De regels voor hun kleding zijn in juli 2019 gewijzigd: de kleur van de werkkleding is veranderd van geel naar oranje. Daar heeft Profimex ons goed in geadviseerd. Ook als we brandvertragende kleding of speciale PBM’s nodig hebben - en dat komt niet zo vaak voor - zoekt Profimex tot in de puntjes uit aan welke voorwaarden die moeten voldoen. Dus ja, het contact met Profimex is gewoon heel erg prettig. Ze komen altijd snel met een oplossing, we worden vlot en netjes geholpen.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
Showroom afspraak maken
Neem contact op