De Brekeld Hoveniers

brekeld

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.” 

brekeld

"Ik kan onze jongens met een gerust hart naar Profimex sturen om nieuwe kleding te passen"

De Brekeld Hoveniers bruist al meer dan veertig jaar, sinds 1973, van enthousiasme en vakmanschap. Samen met zijn medewerkers vormt eigenaar Herman Manenschijn een team van vakbekwame, enthousiaste hoveniers. Manenschijn vertelt: “Wat ik prettig vind, is dat ik onze jongens met een gerust hart naar Profimex kan sturen om nieuwe kleding te passen. Ze worden altijd vriendelijk geholpen en ik hoor ook nooit klachten. Als onze medewerkers niet tevreden waren geweest, had ik het zeker al eens gehoord.”

"De kwaliteit en prijs van de kleding is goed en we worden altijd snel geholpen"

“Natuurlijk speelt voor ons ook mee dat Profimex een plaatselijk bedrijf is. Hier in Rijssen ontstaat tachtig procent van de handel door gunning en door het prettige persoonlijke contact dat je met elkaar hebt. Maar goed, dan moet je het als leverancier wel nog waar maken. En dat gebeurt bij Profimex. De kwaliteit van de kleding is goed, we worden altijd snel geholpen en de prijs is goed. Stuk voor stuk aspecten die er voor ons voor zorgen dat wij tevreden zijn.”

Snelheid en service

Volgens Manenschijn is het ook een voordeel dat bedrijfskleding voor Profimex core business is. “Er zijn veel bedrijven die het ‘er maar even bij doen’. Dat is op zich geen probleem, maar het zorgt wel voor minder snelle levertijden en langere wachttijden in de showroom. Dit was ook onze grootste ergernis bij onze vorige leverancier. Bij Profimex zijn die snelheid en service perfect voor elkaar.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken
Neem contact op