LUXX Food & Bar

LUXX food & bar

“In de eerste instantie waren we enkel opzoek naar een bedrijf dat ons logo op de werkkleding kon borduren.  Profimex bood ons meer dan dat; comfortabele werkkleding én het juiste borduurwerk. 

LUXX food & bar

LUXX Food & Bar is een compleet nieuw concept in Rijssen. Het idee van LUXX was er al 2,5 jaar geleden, en is nu echt tot uiting gekomen; Een restaurant dat zich onderscheid van andere in Rijssen en omgeving. “We zijn een restaurant waar je kunt dineren en de avond lekker kunt afsluiten met heerlijke borrels en bites! Wij van Luxx Food and Bar geloven dat het leven te kort is om er niet van te genieten. En dat genieten zit voor ons in de kleine dingen.” vertelt Nienke Borkent, personeelsadviseur bij LUXX. 


“De blouses die we nog hadden waren bedoeld voor evenementen van Lucky en straalden niet de identiteit uit van een restaurant. Omdat we LUXX wilden scheiden van Lucky, waren we op zoek naar nette bedrijfskleding. We hebben een open keuken, dus ook het keukenpersoneel moet er professioneel en verzorgd uitzien.”

“De werkkleding zit heerlijk comfortabel en bevat voldoende stretch. Dit was voor ons echt een must om te hebben”

“In de eerste instantie hadden we de blouses via een andere leverancier gekocht, aangezien we niet wisten dat Profimex dit ook kon leveren. Toen we erachter kwamen dat Profimex ook de gewenste werkkleding leverde, hebben we hier direct 2 soorten kokskleding besteld. De logo’s hebben we in verschillende kleuren laten borduren, namelijk zwart, wit, goud, roze en groen. Lekker gevarieerd dus!"


“We waren op zoek naar kwalitatieve kleding dat strijk vriendelijk en kleurvast was. Tot nu toe is iedereen erg tevreden over de kleding. De kleding zit goed, er zit voldoende stretch in en is gemakkelijk te wassen. 

Profimex heeft alles in huis


Het contact met Profimex verliep erg soepel volgens Nienke. “Er was 1 iemand van de verkoop die zich volledig richtte op onze kleding. Wegens drukte bij LUXX was het geen probleem om de kleding te laten bezorgen. Dit is tijdig voor de opening gebeurt.”


“We hebben al afgesproken dat de volgende bestelling weer bij Profimex wordt gedaan, ook de blouses! Nu we weten dat Profimex alles in huis heeft, nemen we zeker contact op wanneer we nieuwe bedrijfskleding nodig hebben.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken