Frans op den Bult

Horecakleding Poco

Restaurant en hotel Frans op den Bult is een waar begrip in de omgeving Twente. Sinds 1826 zijn truckers al welkom in dit familiebedrijf. Een jaar geleden begon bedrijfsleider Pauline Scholten met haar zoektocht naar nieuwe horecakleding. Hierin was zij op zoek naar een lokale partij die de Twentse nuchterheid begrijpt.

Horecakleding Poco

Kwalitatieve horecakleding

Voor de horecakleding van Frans op den Bult was de pasvorm van belang. Het heeft daarom best een tijd geduurd voordat de juiste kledingserie was gevonden. Pauline was op zoek naar representatieve kleding die in hele grote, maar ook kleine maten beschikbaar was. “Wij wassen de kleding altijd zelf, zodat er geen kleurverschil komt. Een belangrijke wens was dat de horecablouses niet gestreken hoeven te worden.” In de oude werkkleding kwamen helaas ook snel gaten. Pauline was nu op zoek naar een horecamerk dat het vele wassen en dragen aankan!

Persoonlijke communicatie gaf de doorslag

De keuze voor Profimex maakte Pauline vooral door het persoonlijke contact met Mark. “Ik kan Mark altijd even bellen of appen als ik iets nodig heb. We gingen samen in gesprek en Mark nam écht de tijd om de perfecte kledingset te vinden. Profimex begrijpt ons Twentse bedrijf en de wensen van onze medewerkers. Dit maakte de samenwerking ontzettend fijn.”

Eenheid en een unieke kledingstijl

Op advies van Mark is gekozen voor kleding van Nouveau Chef en Fits. Merken van hoge kwaliteit en die daarom lekker lang meegaan. “Mijn wens was dat het hele personeel eenheid uitstraalt. Daarom heeft het baliepersoneel een zwart giletje. Zo hebben alle medewerkers dezelfde uitstraling op hun eigen manier.”

Combinatie van borduring en bedrukking

Frans op den Bult heeft ervoor gekozen om borduren en bedrukken met elkaar te mixen. Zo is het logo op de blouses bedrukt op de mouw, maar is op de borst voor borduring gekozen. “Wij dachten dat bedrukking snel los zou laten en zou vervagen. Mark heeft ons laten zien dat dit door nieuwe technieken helemaal niet meer het geval is.” De combinatie maakt de kleding uniek!

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning. Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming