Gemeente Rijssen-Holten

gemeente rijssen holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

gemeente rijssen holten

"Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel"

Niet voor niets is Gemeente Rijssen-Holten al jaren klant bij Profimex. Technisch beheerder Andre Meilink vertelt: “Zelf werk ik nu ongeveer tien jaar met Profimex, daarvoor was een collega verantwoordelijk. Vroeger was Profimex al een vooruitstrevend bedrijf, en dat is nog steeds zo. Ze zijn open en transparant, maar vooral ook meedenkend. Ze hebben ons bijvoorbeeld geholpen bij het samenstellen van onze kledingpakketten. Afhankelijk van de werkzaamheden die mensen moeten verrichten is voor iedereen een pakket op maat bedacht.”

"Vroeger was Profimex al een vooruitstrevend bedrijf en dat is nog steeds zo"

“Inmiddels werken meer dan honderd buitendienstmedewerkers en al onze sporthalmedewerkers in bedrijfskleding en met persoonlijke beschermingsmiddelen van Profimex. Zij kunnen via het KMS allemaal zelf hun kleding bestellen. Natuurlijk houden wij hier wel grip op, namelijk door iedere medewerker een bepaald aantal punten te geven. Zo zorgen we ervoor dat we binnen budget blijven en dat er reëel in plaats van teveel besteld wordt. Ideaal dat ik alleen maar het overzicht hoef te houden en dat de verantwoordelijkheid verder bij onze medewerkers zelf ligt.”

Gunning op kwaliteit en levering
In de laatste aanbesteding, in februari 2018, sprong Profimex er voor Meilink weer positief boven uit. “De gunning is niet alleen op prijs geweest, maar op kwaliteit, levering en alles wat erbij komt kijken. Dat is bij Profimex simpelweg goed voor elkaar.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op