Stadsboerderij Rijssen

Stadsboerderij Rijssen bedrijfskleding

“We waren opzoek naar professionele bedrijfskleding voor de horeca, waarin we ons konden onderscheiden als bedrijf. Profimex kon ons dat bieden en tot nu toe bevalt de bedrijfskleding erg goed.”

Stadsboerderij Rijssen bedrijfskleding

”Geen standaard horecakleding, maar onderscheidende bedrijfskleding met een goede kwaliteit en draagcomfort.” 

Stadsboerderij Rijssen is een horecabedrijf waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige werkplek in de maatschappij krijgen. Arthur Knobben, Bedrijfsleider en chef-kok bij Stadsboerderij, vertelt: “Je kan bij ons terecht voor een heerlijke ontbijt, lunch of diner. Daarnaast is het ook mogelijk om feestjes of vergaderingen bij ons te organiseren. “

“Op het moment dat we overgingen op een nieuwe huisstijl en logo, wisten we ook dat onze bedrijfskleding moest veranderen. Onze toenmalige horecakleding was zwart zonder reclame-uitingen. Eigenlijk te veilig, simpel en niet onderscheidend. We wisten heel goed wat we wilden hebben, we zochten enkel nog de juiste partner die kon voldoen aan onze kledingwensen.”

Profimex Rijssen, kwam al snel in het vizier; lekker dichtbij, snel schakelen en een goede service gaf de doorslag om voor Profimex te kiezen. Zo gezegd, zo gedaan. Nieuwe blouses en schorten in een onderscheidende kleur, waarin het logo meer naar voren komt. 

“Ook na levering staan ze klaar om je te helpen wanneer er vragen of problemen zijn.”

De flexibiliteit van Profimex kwam al direct naar voren: “Bij Profimex was het ook mogelijk om al bestaande bedrijfskleding te laten borduren met het nieuwe logo. Tot nu toe zijn we dan ook erg tevreden over de samenwerking. Wanneer er iets kapot is, staat er binnen no-time iemand klaar om je te helpen.” 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken