Baan Twente

baan

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

baan

“Helemaal custom made, tot de kleur van de rits aan toe"

Baan Twente is in vijftig jaar uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie voor Mercedes-Benz, smart en Fuso. Verkoopleider Marcel Baan vertelt: “Bijzonder aan Profimex vind ik hoe zij met klanten meedenken, ook op creatief gebied. Onlangs is er een nieuwe verkoper bij ons aangenomen die acquisitie doet bij nieuwe klanten. Wij wilden dat hij meer kan achterlaten dan alleen zijn kaartje. Profimex bedacht daarom een kladblokje met de slogan ‘Brengen wij binnenkort ook uw goederen weg?’. Hier waren wij zelf nooit op gekomen, maar het slaat enorm goed aan.”

"Profimex denkt altijd correct met ons mee!"

Ook loopt het team van Baan Twente binnenkort in nieuwe jassen van Profimex. “Helemaal custom made, tot de kleur van de rits aan toe. We hebben straks iets wat écht van ons is. Wat fijn is, is dat wij daar helemaal in ontzorgd zijn. Wij zitten niet in die materie en hebben ook geen tijd om er veel mee bezig te zijn. Profimex denkt altijd correct met ons mee en komt afspraken na, waardoor we volledig op ze kunnen vertrouwen.”

“Louter positief”
Voor Baan Twente is het erg belangrijk dat de dienstverlening en de kwaliteit van de producten altijd goed is. “En dat is bij Profimex het geval, wij zijn louter positief. Het is een prettig bedrijf om mee samen te werken, laagdrempelig en prettig in de omgang. Daarom blijven wij steeds gebruik maken van hun diensten en producten - en zij van de onze.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
    Showroom afspraak maken
    Neem contact op