Brinks Transport

Brinks Transport werkkleding

In 2001 is Profimex gestart in het pand van Brinks Transport aan de Ozonstraat in Rijssen. Nu is de Energiestraat alweer een paar jaar onze thuisbasis, maar onze relatie met Brinks Transport bestaat nog steeds. De logistieke dienstverlener is zelfs al 12,5 jaar een tevreden klant. “Profimex is onze nummer één bedrijfskledingleverancier.”

Brinks Transport werkkleding

“Profimex is gewoon goed in wat ze doen. Die kwaliteit is voor ons heel belangrijk”

“Ze zitten bij ons om de hoek, ze denken goed met ons mee én ze leveren kwalitatief hoogstaande werkkleding en werkschoenen waar onze medewerkers tevreden over zijn. Dat zijn voor ons de redenen om al jaren voor Profimex te kiezen”, vertelt HR Manager Tineke Brinks. “En ook het bestelgemak waarderen we erg. Als we kleding nodig hebben sturen we gewoon even een mailtje en wordt het snel geregeld. Ze komen de kleding dan zelfs bij ons langs brengen. Ideaal, want onze mensen zijn ’s ochtends vroeg op pad en ’s avonds vaak pas laat terug. Als ze terug komen van een klus ligt hun bestelling gewoon klaar en kunnen ze die meenemen naar huis.” 

“Eén van onze meest kritische chauffeurs was meteen enthousiast”

Begin 2021 is Brinks Transport overgestapt naar een nieuwe look. “We wilden een keer iets anders - en laat dat maar aan Profimex over. Ze hebben goed met ons meegedacht over uitstraling, kleur, prijs en kwaliteit. Zo is ons een merk geadviseerd waarvan de kleding sterk is en lang mee gaat. Dat past goed bij ons werk, want kleding heeft bij ons nogal wat te verduren. En voor onze medewerkers was het natuurlijk ook belangrijk dat deze kleding comfortabel zou zitten. Eén van onze meest kritische chauffeurs is in een proefsetje op pad gegaan en was meteen enthousiast. Dat was voor ons doorslaggevend.”


150 medewerkers in bedrijfskleding

Inmiddels lopen de ruim 150 medewerkers naar volle tevredenheid in de nieuwe bedrijfskleding. “Afhankelijk van de functie en de dienstjaren heeft iedere medewerker een eigen kledingpakket. Werkschoenen mogen ze vrij uit het assortiment kiezen - daar zijn geen restricties voor. Wanneer iets versleten is regelt Profimex vervanging. En wanneer er een nieuwe medewerker in dienst treedt, gaat die gewoon even bij Profimex langs voor een passessie. Dus ja, de samenwerking met Profimex is gewoon heel erg prettig. Op naar de volgende 12,5 jaar!”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken