Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

"De levertijd is echt ongekend: kleding wordt altijd binnen een week geleverd"

De vorige leverancier van Gemeente Wierden was een grote landelijke organisatie. Bert Ebeltjes vertelt: “Het contact ging hoofdzakelijk per mail en je had geregeld met een andere medewerker te maken. Profimex is veel kleinschaliger en hecht bovendien veel waarde aan persoonlijk contact. Het voelt alsof we al jaren samenwerken. En niet onbelangrijk: ook de jongens op de werkvloer zijn louter positief. Ze werken nu in kwalitatief hoogstaande kleding en met goede persoonlijke beschermingsmiddelen.”

"Het voelt alsof we al jaren samenwerken"

“De levertijd is bovendien ongekend: kleding wordt altijd binnen een week geleverd. We werken met het KMS, zodat onze medewerkers wanneer dat nodig is zelf thuis hun kleding kunnen bestellen. Samen met Profimex en onze kledingcommissie hebben we een voorselectie gemaakt, zodat iedereen snel en gemakkelijk het juiste besteld. De kledingpakketten zijn afgestemd op de werkzaamheden, maar naar buiten toe hebben ze een uniforme uitstraling.”

Een favoriet merk: MASCOT
Ebeltjes is dan ook blij dat Profimex in 2017 de aanbesteding gewonnen heeft. “Bij Profimex hadden we gelijk een goed gevoel, en dat vind ik belangrijk. Ze konden bovendien ons favoriete merk MASCOT leveren, hebben erg goed meegedacht over de kledingpakketten en hebben ons van A tot Z begeleid. Ze zijn voor ons een echte partner.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.