Het Rheins

Het Rheins

“Voor de horeca selecteren we werkkleding niet alleen op looks maar ook op comfort. Online vond ik het merk dat we nu dragen en ik heb een sample besteld. Toen kwam de accountmanager van Profimex bij ons langs en hij zei: “Dat kunnen wij ook!”.

Het Rheins

"Als er in de horeca een verzorgd iemand naast je staat, maakt dat een goede indruk. Wij willen mensen laten genieten. Medewerkers die er goed gekleed uitzien, zijn onderdeel van de totale ervaring. “

“Toen we begonnen met onze zoektocht naar nieuwe kleding, hebben we eerst gekeken bij bedrijven die specifiek kleding voor de horeca leveren. Ik kende Profimex wel, maar dacht daarbij meer aan kleding voor de bouw. Profimex was dus niet direct top of mind.

Voor de horeca selecteren we werkkleding niet alleen op looks maar ook op comfort. Extra ademende stof op de rug en onder de oksels bijvoorbeeld. Online vond ik het merk dat we nu dragen en ik heb een sample besteld. Toen kwam de accountmanager van Profimex bij ons langs en hij zei: “Dat kunnen wij ook!”.

Uiteindelijk hebben we voor een samenwerking met Profimex gekozen en dat bevalt goed. Ten opzichte van bestellen via internet, zijn de persoonlijke benadering en begeleiding enorm van meerwaarde. Bij een online proces is het toch afwachten of alles goedkomt. Nu kan ik snel schakelen met mijn accountmanager en weet ik bij wie ik terechtkan met vragen.

De geleverde kleding is top. Met een mooie kleur olijfgroen voor de bovenkleding. Dat past ook bij het groene en landelijke gevoel van onze onderneming. Die stijl hebben we doorgetrokken naar de keuken en afwas. Een gast ziet daardoor altijd hetzelfde plaatje. Als er in de horeca een verzorgd iemand naast je staat, maakt dat een goede indruk. Wij willen mensen laten genieten. Medewerkers die er goed gekleed uitzien, zijn onderdeel van de totale ervaring. “

Rien Mol - Het Rheins

“De communicatie was goed, ook vooraf”

"De communicatie met Profimex was goed, met korte lijnen. En we werden ook vooraf goed geinformeerd."

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken