Heracles Almelo

Kostuums Heracles

Geen ‘kloffies’, maar kleding die met trots wordt gedragen. Dát is waarvoor bedrijven in Rijssen en ver daarbuiten bij Profimex terecht kunnen. En niet alleen bedrijven, want sinds kort mogen wij ook voor voetbalclub Heracles Almelo de kleding verzorgen. Profimex is namelijk de nieuwe kledingsponsor van de club. “Profimex heeft alle personeelsleden en spelers van top-tot-teen in representatieve kleding gestoken, maar liefst 125 mensen in totaal.”

Kostuums Heracles

De flexibiliteit van Profimex, dat is wat meteen opviel”

Commercieel manager Tom Uitzetter vertelt: “Toen ons contract met de vorige kledingleverancier werd opgezegd, hebben we eerst in onze eigen businessclub naar een nieuwe partner gezocht. Profimex - al jaren trouw lid - was direct een kanshebber: de contacten waren (en zijn!) goed. En ook de gesprekken daarna zijn goed verlopen, waardoor de keuze voor Profimex snel was gemaakt. Wij wilden geen standaard kleding en hadden redelijk wat wensen en eisen voor onze pakken en kostuums. Bovendien moesten zowel heren als dames gekleed worden. Profimex had voor al onze vraagstukken een goede oplossing.”

Custom made, tot in de kleinste details


“De kleding die we nu hebben is volledig custom made - van kleur en materiaalsoort tot de kleinste details. 45 mannen van kantoor en uit de technische staff zijn voorzien van een keurig kostuum, inclusief schoenen. 30 selectiespelers zijn voorzien van een wat sportiever pak. 15 dames van kantoor zijn van top tot teen aangekleed met jurkjes, blazers en schoenen. En onze 35 gastdames zijn volledig in het nieuw gestoken, tot nette en comfortabele sneakers aan toe. Het is bijzonder hoe Profimex heeft meegedacht met onze wensen.”

Alles uit de (kleding)kast gehaald


“De flexibiliteit van Profimex, dat is wat meteen opviel. Bovendien hebben ze met een gespecialiseerde partij geschakeld om onze dames aan te kleden én is voor iedereen in een passessie de kleding professioneel aangemeten. Profimex heeft echt alles uit de (kleding)kast gehaald om ons te ontzorgen. We zijn dan ook erg blij dat ze nog de komende twee jaar onze kledingpartner zijn.”

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Profimex geeft uw medewerkers

ComfortUitstralingBescherming

Kom langs in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.
Showroom afspraak maken
Neem contact op