Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Promotieartikelen

Promote your heroes

Een krachtige boodschap

Doelgroep, organisatie, boodschap: het zijn de kernwoorden voor perfecte promotieartikelen. Wij laten dit op een ludieke manier op elkaar aansluiten.

Promoten, bedanken, kennismaken

Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Van koffiemokken tot pennen, van flesjes water tot paraplu’s.

Afspraak maken

Promote your heroes

De kracht van promotieartikelen - ook wel promotionele artikelen of relatiegeschenken genoemd - wordt onderschat. Het is nog steeds de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten elke dag weer aan uw organisatie te herinneren. Ook al is de focus op uw merk onbewust. Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. We kijken naar uw doelgroep, naar uw organisatie en naar uw boodschap. 

Vervolgens gaan wij out of the box om dit op een ludieke manier op elkaar aan te laten sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat de ontvanger een glimlach op zijn gezicht krijgt en dat u vol trots uw geschenk weg kunt geven. Én dat uw promotionele artikel een krachtige marketingtool wordt.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Onze merken

Uw mogelijkheden voor promotieartikelen

Wij nemen u mee in onze wereld van merkversterkende mogelijkheden. Ook op zoek naar unieke relatiegeschenken?

neem direct contact op

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case

Altijd een passende oplossing

Voor herkenbaarheid tijdens een beurs of event, om commitment te creëren of als bedankje: onze adviseurs kijken met wie en waarom u communiceert en op welke manier promotieartikelen of relatiegeschenken hieraan kunnen bijdragen.

PROMOTE YOUR HEROES

Fan van mooie spullen

Nog vaak zijn promotionele artikelen praktische artikelen die op dagelijkse basis gebruikt worden. Denk aan koffiemokken, pennen en kladblokken. Maar er is zoveel meer mogelijk. Powerbanks. Bluetooth-speakers. Flesjes water. Etenswaren. Promotioneel textiel. Paraplu’s. Uw doel bepaalt de invulling, niet andersom.

Neem direct contact op

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Op zoek naar artikelen voor promoten, bedanken of kennismaken?

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...