Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Promotieartikelen

Promote your heroes

Een krachtige boodschap

Doelgroep, organisatie, boodschap: het zijn de kernwoorden voor een perfect promotioneel artikel. Wij laten dit op een ludieke manier op elkaar aansluiten.

Promoten, bedanken, kennismaken

Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Van koffiemokken tot pennen, van flesjes water tot paraplu’s.

Afspraak maken

Promote your heroes

De kracht van promotionele artikelen wordt onderschat. Het is nog steeds de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten elke dag weer aan uw organisatie te herinneren. Ook al is de focus op uw merk onbewust. Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Uw keuzes en motivaties zijn daarin leidend.

We kijken naar uw doelgroep, naar uw organisatie en naar uw boodschap. Vervolgens gaan wij out of the box om dit op een ludieke manier op elkaar aan te laten sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat de ontvanger een glimlach op zijn gezicht krijgt en dat u vol trots uw geschenk weg kunt geven. Én dat uw promotionele artikel een krachtige marketingtool wordt.

Onze merken

Een greep uit uw mogelijkheden

Wij nemen u mee in onze wereld van merkversterkende mogelijkheden. Ook op zoek naar een krachtige boodschap?

neem direct contact op

Profimex klanten

Transport & Lifting Twenthe: van kleding tot promotieartikelen

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten

Vastbouw volledig ontzorgd door Profimex

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten

Bij Profimex doen ze wat ze zeggen

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten

Meer dan tevreden Profimex-klant

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten

Van Keulen Interieurbouw perfect gekleed dankzij Profimex

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case

Altijd een passende oplossing

Voor herkenbaarheid tijdens een beurs of event, om commitment te creëren of als bedankje: onze adviseurs kijken met wie en waarom u communiceert en op welke manier branded artikelen hieraan bij kunnen dragen.

PROMOTE YOUR HEROES

Fan van mooie spullen

Nog vaak zijn promotionele artikelen praktische artikelen die op dagelijkse basis gebruikt worden. Denk aan koffiemokken, pennen en kladblokken. Maar er is zoveel meer mogelijk. Powerbanks. Bluetooth-speakers. Flesjes water. Etenswaren. Promotioneel textiel. Paraplu’s. Uw doel bepaalt de invulling, niet andersom.

Neem direct contact op

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Op zoek naar artikelen voor promoten, bedanken of kennismaken?

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...