PROMOTE YOUR HEROES

Doelgroep, organisatie, boodschap: het zijn de kernwoorden voor perfecte promotieartikelen. Wij laten dit op een ludieke manier op elkaar aansluiten.

Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Van koffiemokken tot pennen, van flesjes water tot paraplu’s.

Een krachtige boodschap

De kracht van promotieartikelen - ook wel promotionele artikelen of relatiegeschenken genoemd - wordt onderschat. Het is nog steeds de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten elke dag weer aan uw organisatie te herinneren. Ook al is de focus op uw merk onbewust. Maak gebruik van deze krachtige marketingtool en laat ons met u mee denken  als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. We kijken naar uw doelgroep, naar uw organisatie en naar uw boodschap. 

Wij gaan out of the box om dit op een ludieke manier op elkaar aan te laten sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat de ontvanger een glimlach op zijn gezicht krijgt en dat u vol trots uw geschenk weg kunt geven. Én dat uw promotionele artikel een krachtige marketingtool wordt.

  Altijd een passende oplossing

  Voor herkenbaarheid tijdens een beurs of event, om commitment te creëren of als bedankje: onze adviseurs kijken met wie en waarom u communiceert en op welke manier promotieartikelen of relatiegeschenken hieraan kunnen bijdragen.

  Ons proces voor kwaliteit

  Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

  1

  Benodigdheden bespreken

  Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

  2

  Pasdagen voor werknemers

  Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

  3

  Service Level Agreement

  Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

  4

  (Start)Levering

  Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

  5

  Tijdbesparende service

  U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.