PROMOTE YOUR HEROES

promotieartikelen vrouw

Wilt u iemand bedanken of wilt u uw merk zichtbaar maken? Bij Profimex denken we graag met u mee over het geschikte promotieartikel om uw doel te bereiken. Denk aan koffiemokken, powerbanks, snoep, pennen, koffers, paraplus's. De mogelijkheden voor het geschikte relatiegeschenk zijn eindeloos. 

promotieartikelen vrouw

Een krachtige boodschap

De kracht van promotionele artikelen wordt onderschat. Relatiegeschenken zijn nog steeds de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten elke dag weer aan uw organisatie te herinneren. Ook al is de focus op uw merk onbewust. Maak gebruik van deze krachtige marketingtool en laat ons met u mee denken. We kijken naar uw doelgroep, uw organisatie en naar uw boodschap. 

Wij gaan out of the box om dit op een ludieke manier op elkaar aan te laten sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat de ontvanger van uw promotieartikelen een glimlach op zijn gezicht krijgt en dat u vol trots uw geschenk weg kunt geven.

  De mogelijkheden bij [Profimex]

  Onze catalogus met promotieartikelen bevat meer dan 1000 producten. Daarom horen we graag wat u wilt bereiken met uw relatiegeschenk. Samen zoeken we het passende product bij uw wens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Profimex? Wij leveren onder andere:

  • Koffiemokken
  • Tasjes (van papieren tas tot reistas en koffer)
  • Pennen
  • Strandlakens
  • Zonnebrillen
  • Magneten
  • Sleutelhangers
  • Luxe gifts
  • Snoepgoed
  • Paraplu's

  Bent u geïnteresseerd in bovenstaande producten of staat het gewenste artikel er niet tussen? Neem dan contact met ons op! 

  Neem contact op

  Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

  Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
  Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

  Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
  Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

  Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
  Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

  1
  Kom inspiratie opdoen

  De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

  Ontdek meer over onze showroom
  1 Inspireren
  2 Adviseren
  3 Wens tot offerte
  4 Perfect op maat
  5 Levering
  6 Duurzame samenwerking
  casecasecasecasecase
  Bekijk onze cases