PROMOTE YOUR HEROES

promotieartikelen vrouw

Doelgroep, organisatie, boodschap: het zijn de kernwoorden voor perfecte promotieartikelen. Wij laten dit op een ludieke manier op elkaar aansluiten. Profimex denkt met u mee als het gaat om promoten, bedanken en kennismaken. Van koffiemokken tot pennen, van flesjes water tot paraplu’s. De mogelijkheden zijn oneindig. 

Showroom afspraak maken
promotieartikelen vrouw

Een krachtige boodschap

De kracht van promotieartikelen - ook wel promotionele artikelen of relatiegeschenken genoemd - wordt onderschat. Het is nog steeds de eenvoudigste manier om uw naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten elke dag weer aan uw organisatie te herinneren. Ook al is de focus op uw merk onbewust. Maak gebruik van deze krachtige marketingtool en laat ons met u mee denken. We kijken naar uw doelgroep, uw organisatie en naar uw boodschap. 

Wij gaan out of the box om dit op een ludieke manier op elkaar aan te laten sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat de ontvanger een glimlach op zijn gezicht krijgt en dat u vol trots uw geschenk weg kunt geven. Daarnast wordt u promotieartikel een krachtige marketingtool. 

  Altijd een passende oplossing

  Voor herkenbaarheid tijdens een beurs, een event, om commitment te creëren of als bedankje: onze adviseurs kijken met wie u communiceert, waarom u communiceert en op welke manier promotieartikelen of relatiegeschenken hieraan kunnen bijdragen.

  Showroom afspraak maken

  Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

  Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
  Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

  Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
  Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

  Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
  Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

  Onze werkwijze in 6 stappen

  Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

  1

  U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

  Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

  2

  Wij zorgen voor de perfecte fit

  Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

  3

  Wij versterken uw merk

  Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

  4

  Afspraak is afspraak

  Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

  5

  Zorgeloos van start

  De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

  6

  Wij maken het u gemakkelijk

  Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest.