Maak kennis met Profimex

Profimex bedrijfskleding

Wij zijn dé full service leverancier voor uw bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, en promotionele artikelen. Van het ontwerp, de juiste materialen, de bedrukking tot de levering aan uw medewerkers: wij zetten altijd nét een stapje extra. We versterken uw merk en leveren hiermee een structurele bijdrage aan uw succes. Daar zijn we trots op, iedere dag weer!

Showroom afspraak maken
Profimex bedrijfskleding

Missie en Visie

Als specialist weten we na meer dan 20 jaar precies welk product ‘matcht’ met welke vraag. We faciliteren het hele proces rond bedrijfskleding zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. 

Missie en visie
Duurzaamheid

Als organisatie willen we een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving. Dat bereiken we door bewustwording bij onze medewerkers te stimuleren en duurzame concepten te ontwikkelen met hoogwaardige producten en diensten.

Duurzaamheid
ISO 14001

Sinds 2023 zijn we ISO 14001 gecertificeerd en daar zijn we trots op! Met deze certificering voor het milieumanagementsysteem laten we zien dat we bewust bezig zijn met duurzaamheid. 

Meer over ISO
Team Profimex

Ons team van Profimensen is een leuke mix van vrouwen en mannen van jong tot ... Nou ja, met iets meer levenservaring.

Werken bij Profimex

We komen graag in contact met enthousiaste mensen! Bekijk de openstaande vacatures op onze vacaturepagina.

Werken bij
Geschiedenis

In 2002 begonnen in de garage van Jan. Inmiddels 4 verhuizingen verder en uitgegroeid tot een full-service leverancier met ruim 30 medewerkers en twee vestigingen. 

Lees meer over onze geschiedenis

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers zich comfortabel voelen en er representatief uitzien.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kledingadviseurs.
Online oriënteren? Bekijk onze sitemap voor alle informatie. 

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking