Maak kennis met Profimex

Profimex bedrijfskleding

Wij zijn dé full service leverancier voor uw bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, en promotionele artikelen. Van het ontwerp, de juiste materialen, de bedrukking tot de levering aan uw medewerkers: wij zetten altijd nét een stapje extra. We versterken uw merk en leveren hiermee een structurele bijdrage aan uw succes. Daar zijn we trots op, iedere dag weer!

Showroom afspraak maken
Profimex bedrijfskleding

Ervaar ons merk

Onze kracht ligt in het leveren van kwalitatief goede producten, onze specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, onze logistiek en onze vooruitstrevende automatisering. Wilt u dit in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom en ontdek of ons werk bij uw merk past.

  • Deskundig advies
  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit borduren of bedrukken
  • Custom made kleding
  • Passen op locatie met onze pasbus
  • Per medewerker op maat geleverd
  • Gratis Kleding Management Systeem
Download onze brochure

Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. U vraagt immers niet om bedrijfskleding maar om uitstraling. U zoekt geen PBM’s maar een veilige werkomgeving voor uw mensen. Onze ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren op de arbeidsmarkt maakt ons hierin ‘rijker’. Het geeft ons de kennis en inspiratie om verder te gaan. De drive om altijd te willen verbeteren.

Want Profimex wil toonaangevend zijn én blijven. Dit doen we door voorop te lopen in de ontwikkeling van bedrijfskleding, logistiek en automatisering. Ons te bekommeren om de wereld van morgen. Scherp te blijven op de veranderende behoeften van onze klanten. Onze klanten kiezen bewust voor ons, omdat zij geloven wat wij geloven.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.
Online orienteren? Bekijken onze sitemap voor alle informatie