Maak kennis met profimex

Profimex biedt uw medewerkers bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming.  Onderscheidend zijn en een knallend effect geven aan bedrijfskleding, promotieartikelen en persoonlijke bescherming.

Alles uit een merk halen, zodat het merk opvalt. Zo leveren wij een structurele bijdrage aan het succes van onze klanten.

Ervaar ons merk

Onze kracht ligt in het leveren van kwalitatief goede producten, onze specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, onze logistiek en onze vooruitstrevende automatisering. Dit in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom en ontdek of ons werk bij uw merk past.

"Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is"

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. U vraagt immers niet om bedrijfskleding, maar om uitstraling. U zoekt geen PBM’s, maar een veilige werkomgeving voor uw mensen. Onze ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren op de arbeidsmarkt maakt ons hierin ‘rijker’. Het geeft ons de kennis en inspiratie om verder te gaan. De drive om altijd te willen verbeteren.

Want Profimex wil toonaangevend zijn én blijven. Dit doen we door voorop te lopen in de ontwikkeling van bedrijfskleding, logistiek en automatisering. Ons te bekommeren om de wereld van morgen. Scherp te blijven op de veranderende behoeften van onze klanten. En onze klanten kiezen bewust voor ons, omdat zij geloven wat wij geloven.

Ons proces voor kwaliteit

Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

Benodigdheden bespreken

Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

2

Pasdagen voor werknemers

Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

3

Service Level Agreement

Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

4

(Start)Levering

Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

5

Tijdbesparende service

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.