Maak kennis met Profimex

Profimex bedrijfskleding

Wij zijn dé full service leverancier voor uw bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, en promotionele artikelen. Van het ontwerp, de juiste materialen, de bedrukking tot de levering aan uw medewerkers: wij zetten altijd nét een stapje extra. We versterken uw merk en leveren hiermee een structurele bijdrage aan uw succes. Daar zijn we trots op, iedere dag weer!

Showroom afspraak maken
Profimex bedrijfskleding

Ervaar ons merk

Onze kracht ligt in het leveren van kwalitatief goede producten, onze specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, onze logistiek en onze vooruitstrevende automatisering. Wilt u dit in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom en ontdek of ons werk bij uw merk past.

  • Deskundig advies
  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit borduren of bedrukken
  • Custom-made kleding
  • Passen op locatie met onze pasbus
  • Per medewerker op maat geleverd
  • Gratis  Kleding Management Systeem
Download onze brochure

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. U vraagt niet alleen om bedrijfskleding maar om uitstraling. U zoekt geen PBM’s maar een veilige werkomgeving voor uw mensen. Onze ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren op de arbeidsmarkt geeft ons de kennis en inspiratie om verder te gaan. De drive om altijd te willen verbeteren.

Want Profimex wil toonaangevend zijn én blijven. Dit doen we door voorop te lopen in de ontwikkeling van bedrijfskleding, logistiek en automatisering. Daarnaast staat duurzaamheid hoog op de agenda. We verkopen werkkleding die is gemaakt van gerecyclede petflessen, nemen versleten kleding in om te recyclen en planten een boom voor iedere gerecyclede kledingbox.  

Onze merken

In onze showroom in Rijssen hebben wij een groot assortiment met topmerken. Van de Horeca en Toerisme branche tot Bouw en Installatie, kom inspiratie opdoen en ervaar de merken zelf. Een greep uit onze populairste merken:

Maak een showroom afspraak

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers zich comfortabel voelen en er representatief uitzien.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kledingadviseurs.
Online oriënteren? Bekijk onze sitemap voor alle informatie. 

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking