Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Maak kennis met profimex

Onderscheidend zijn en een knallend effect geven aan bedrijfskleding, promotieartikelen en persoonlijke bescherming. Alles uit een merk halen, zodat het merk opvalt. Zo leveren wij een structurele bijdrage aan het succes van onze klanten.

Ervaar ons merk

Onze kracht ligt in het leveren van kwalitatief goede producten, onze specialistische kennis, de kunst om innovatief te denken, onze logistiek en onze vooruitstrevende automatisering. Dit in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom en ontdek of ons werk bij uw merk past.

Wij denken niet in producten, maar in oplossingen. U vraagt immers niet om bedrijfskleding, maar om uitstraling. U zoekt geen PBM’s, maar een veilige werkomgeving voor uw mensen. Onze ruime ervaring in nagenoeg alle sectoren op de arbeidsmarkt maakt ons hierin ‘rijker’. Het geeft ons de kennis en inspiratie om verder te gaan. De drive om altijd te willen verbeteren.

Want Profimex wil toonaangevend zijn én blijven. Dit doen we door voorop te lopen in de ontwikkeling van bedrijfskleding, logistiek en automatisering. Ons te bekommeren om de wereld van morgen. Scherp te blijven op de veranderende behoeften van onze klanten. En onze klanten kiezen bewust voor ons, omdat zij geloven wat wij geloven. 

Laat hier uw bericht achter...