Zakelijke kleding

Zakelijke kleding voor uw medewerkers met de beste comfort, uitstraling en bescherming die aansluiten bij uw wensen. Corporate bedrijfskleding dat geschikt is voor al uw personeel dat netjes en representatief voor de dag moeten komen. Van advies tot aan service: dé totaaloplossing voor uw werkkleding. 

Ons proces voor kwaliteit

+
Comfortabel de werkdag door
+
Altijd de juiste fit

Comfort

Het is belangrijk dat de bedrijfskleding comfortabel zit en er mooi uit ziet. Vraag onze deskundige adviseurs op het gebied van zakelijke kleding om hulp en vind binnen no-time de meest professionele en herkenbare pakken voor zowel heren als dames. U kunt ook bij ons terecht voor zakelijke kleding met grote maten.

Meer informatie over zakelijke werkkleding voor dames?

Passen op maat
+
De juiste uitstraling
+
Van top tot teen goed gekleed

Uitstraling

In de zakelijke wereld is de eerste indruk die uw personeel wekt vaak erg belangrijk. Zorg voor een professionele uitstraling met hippe zakelijke kleding in uw huisstijl. De corporate bedrijfskleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. U kunt hier terecht voor zowel zakelijke kleding voor vrouwen, als voor heren.. Van design tot het bedrukken of borduren, het wordt voor u geregeld.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
Voor binnen en buiten
+
Hoge kwaliteit én hip

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Zakelijke kleding moet niet alleen mooi zijn, maar ook uw medewerkers beschermen. Ervaar optimale bescherming door sterke bedrijfskleding met voldoende bewegingsvrijheid. Voor alle werkzaamheden de juiste werkkleding: licht, formeel en beschermd.

Bekijk hier hoe u uw werknemers het beste kunt beschermen.

Ontdek het aanbod
+
Comfortabel de werkdag door
+
Altijd de juiste fit
+
De juiste uitstraling
+
Van top tot teen goed gekleed
+
Voor binnen en buiten
+
Hoge kwaliteit én hip

Meer informatie over zakelijke werkkleding voor dames?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Bekijk hier hoe u uw werknemers het beste kunt beschermen.

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken zoals Tricorp, Chaud Devant en Greiff. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele bedrijfskleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

 • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
 • Ervaar de hoogwaardige bedrijfskleding in het echt.
 • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.

  Ons proces voor kwaliteit

  Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

  1

  Benodigdheden bespreken

  Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

  2

  Pasdagen voor werknemers

  Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

  3

  Service Level Agreement

  Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

  4

  (Start)Levering

  Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

  5

  Tijdbesparende service

  U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers. 

  Onze blogs

  Bekijk al onze blogs