Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding

dress your heroes

Bedrijfskleding in stijl

Profimex levert meer dan bedrijfskleding. Geen ‘kloffies van de zaak’, maar kleding waarin uw medewerkers uitdragen dat zij trots zijn op uw merk.

Optimale kwaliteit

Daarnaast staan wij voor bedrijfskleding van topkwaliteit. Want lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er goed verzorgd uitzien.

Neem direct contact op

dress your heroes

Profimex levert meer dan bedrijfskleding. Wij leveren oplossingen, ontnemen zorgen, ontzorgen en sluiten volledig aan op uw wensen én die van uw medewerkers. Als experts vragen wij altijd door op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen. Wij weten als geen ander wat er op de markt verkrijgbaar is. En dus leveren wij meerwaarde in goed passende bedrijfskleding. De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers nog onbekend en onderschat terrein.

In onze ideale wereld zijn uw medewerkers een perfect uithangbord van uw organisatie. Het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Onze bedrijfskleding laat mensen trots zijn op uw merk. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Uw mogelijkheden voor bedrijfskleding

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen?

Neem direct contact op

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case

Bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

Communiceren via bedrijfskleding gebeurt vaak door er een logo of naam op te drukken of borduren. Maar er is veel meer mogelijk. Profimex denkt met u mee, zodat uw bedrijfskleding een marketingtool wordt.

DRESS YOUR HEROES

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom van uw medewerkers teruggebracht tot enkele muisklikken. Het KMS wordt voor u op maat ingericht, zodat uw inspanning tot een minimum wordt gereduceerd. U bespaart geld en tijd, zonder dat u de controle verliest.

Ontdek meer

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Op zoek naar meerwaarde in goed passende bedrijfskleding?

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...