Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding

dress your heroes

Bedrijfskleding in stijl

Profimex levert meer dan bedrijfskleding. Geen ‘kloffies van de zaak’, maar kleding waarin uw medewerkers uitdragen dat zij trots zijn op uw merk.

Optimale kwaliteit

Daarnaast staan wij voor producten van topkwaliteit. Want lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er goed verzorgd uitzien.

Neem direct contact op

dress your heroes

Profimex levert meer dan bedrijfskleding. Wij leveren oplossingen, ontnemen zorgen, ontzorgen en sluiten volledig aan op uw wensen én die van uw medewerkers. Als experts vragen wij altijd door op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen. Wij weten als geen ander wat er op de markt verkrijgbaar is. En dus leveren wij meerwaarde in goed passende bedrijfskleding.

De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers nog onbekend en onderschat terrein. In onze ideale wereld zijn uw medewerkers een perfect uithangbord van uw organisatie. Het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Onze bedrijfskleding laat mensen trots zijn op uw merk. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

Een greep uit uw mogelijkheden

Op zoek naar bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? En wilt u dat uw medewerkers die kleding met trots dragen?

Neem direct contact op

Profimex klanten

Transport & Lifting Twenthe: van kleding tot promotieartikelen

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten

Vastbouw volledig ontzorgd door Profimex

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten

Bij Profimex doen ze wat ze zeggen

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten

Meer dan tevreden Profimex-klant

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten

Van Keulen Interieurbouw perfect gekleed dankzij Profimex

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case

Kleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

Communiceren via bedrijfskleding gebeurt vaak door er een logo of naam op te drukken of borduren. Maar er is veel meer mogelijk. Profimex denkt met u mee, zodat uw bedrijfskleding een marketingtool wordt.

DRESS YOUR HEROES

Kleding bestellen vanuit één online overzicht

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom van uw medewerkers teruggebracht tot enkele muisklikken. Het KMS wordt voor u op maat ingericht, zodat uw inspanning tot een minimum wordt gereduceerd. U bespaart geld en tijd, zonder dat u de controle verliest.

Ontdek meer

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Op zoek naar meerwaarde in goed passende bedrijfskleding?

Neem direct contact op

Laat hier uw bericht achter...