Werkkleding Bouw & Installatie

bouwkleding timmerman

Werkkleding, werkschoenen en PBM's met het beste comfort, de mooiste uitstraling en optimale bescherming voor uw professionals: u vindt het in ons ruime assortiment.  Van advies, het bedrukken, snelle levering tot aan service: wij bieden dé totaaloplossing voor uw bedrijfskleding.

bouwkleding timmerman

Profimex biedt uw medewerkers

+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende maten

Comfort

Voor de werkzaamheden in de bouw- en installatiesector is het belangrijk dat uw medewerkers zowel comfortabele als passende kleding dragen. Vraag onze deskundige adviseurs op het gebied van werkkleding om hulp en vind binnen no-time de meest comfortabele werkkleding voor zowel heren als dames.

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat
+
Slijtvast
+
Comfortabel

Uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve bedrijfskleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
De beste kwaliteit
+
De beste bescherming

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Zorg voor optimale bescherming door sterke werkkleding en kwalitatieve PBM’s. Wij bieden voor alle werkzaamheden de juiste werkkleding: slijtvast, beschermend en comfortabel.

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod
+
De beste pasvorm
+
Verkrijgbaar in verschillende maten
+
Slijtvast
+
Comfortabel
+
De beste kwaliteit
+
De beste bescherming

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze showroom

In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan hoge kwaliteit werkkleding van diverse merken zoals Mascot, Blåkläder, Tricorp en Dassy. Ook krijgt u persoonlijk en deskundig advies van onze adviseurs. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

  • Persoonlijk advies op basis van uw wensen
  • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt
  • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding
Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest. 

Onze blogs

Bekijk al onze blogs