Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Kleding Management Systeem (KMS)

Online bedrijfskleding bestellen? Bij Profimex kan het. Wij willen het onze klanten namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een digitaal Kleding Management Systeem (KMS) ontwikkeld, waarmee het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding en PBM’s voor u wordt teruggebracht tot enkele muisklikken. Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart. U de controle, wij het werk!

Wilt u graag meer informatie?
info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

Maatwerk oplossingen Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

Het KMS wordt ingericht met de door u gekozen artikelen, de gewenste productopties en eventueel een budgettering of puntensysteem voor uw medewerkers.

Maatwerk oplossingen Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

In het KMS kunt u gebruikers rollen en rechten toekennen. Uw medewerkers kunnen zelf producten bestellen, maar u kunt ook voor één hoofdinkoper kiezen.

Maatwerk oplossingen Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

Het KMS koppelt uw bestelomgeving aan onze interne administratie. Zodra een bestelling wordt geplaatst kunnen wij zo snel mogelijk uitleveren. Waar en hoe u dat maar wilt.

De voordelen van online bedrijfskleding en PBM's bestellen

Maatwerk oplossingen Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

Aanzienlijke tijd- en kostenbesparing

In het KMS worden alle benodigde gegevens van uw medewerkers gemakkelijk en secuur geregistreerd. De maten, het juiste kledingpakket en de PBM's van uw medewerkers hoeven slechts één keer ingevoerd te worden: bij indiensttreding.

Maatwerk oplossingen Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

Sterke foutenreductie

Ons KMS zorgt voor een sterke foutenreductie. U hoeft uw bestellingen namelijk niet vanuit een Excel-bestand over te typen, met de kans op fouten. Zo heeft u administratief totaal geen rompslomp meer.

Grip en continu inzicht

Het KMS kent heldere managementrapportages. Op een eenvoudige wijze zijn overzichten op te vragen van de bestelde bedrijfskleding of PBM's per filiaal of medewerker, de bestede budgetten en eventuele budgetoverschrijding.

Zij gingen u voor

De 140 chauffeurs van Nijhof Wassink hebben allemaal een eigen account. Hierin staat het te besteden budget in de vorm van punten, zijn exacte maten en de kleding waaruit hij kan kiezen. De chauffeurs bestellen zelf, ik accordeer en vervolgens wordt het hier op kantoor geleverd. Voorheen besteedden we veel tijd aan het bestellen en uitgeven van kleding; dit is nu allemaal geautomatiseerd. Gemakkelijker kunnen we het niet krijgen.
De basis van ons KMS bestaat uit geregistreerde maatgegevens en persoonlijk toegekende kledingsets voor iedere medewerker. Met een te besteden puntenaantal mag iedere medewerker van Vastbouw vrij zijn keuze maken; de één wil een trui, de ander liever een shirt. Twee keer per jaar gaan ze thuis achter de computer zitten om te winkelen en vervolgens wordt hun bestelling rechtstreeks naar het huisadres gestuurd. Zoveel flexibiliteit: geweldig.
Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs

Maatwerk oplossingen

Wilt u ook minder werk, minder kosten en meer gemak?

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...