Maak kennis met Profimex

Met de beste producten en slimme oplossingen creëren we meer dan een mooie uitstraling voor onze klanten. We nemen werk uit handen en maken het uitzoeken, bestellen en beheren van bedrijfskleding een stuk makkelijker! Wij zetten net dat stapje extra! Benieuwd hoe we dat doen? We vertellen u er graag meer over!

Ik wil kennismaken

Kennismaken

Persoonlijk contact

We willen het beste voor iedere klant. Daarom kiezen we altijd voor persoonlijk contact. Volgens ons is de beste manier om helemaal scherp te krijgen wat belangrijk is voor u en uw bedrijf. U krijgt deskundig bedrijfskledingadvies van betrokken adviseurs.

Maak een afspraak
Maatwerk voor elk bedrijf

Of u nu 2 of 2000 mededewerkers heeft, we zorgen dat onze maatwerkoplossingen aansluiten op uw wensen en behoeften. Samen met de productspecialisten van Profimex kiest u het best mogelijke kledingpakket. We werken samen met elk bedrijf: zzp'ers, corporates en alles daartussen.

Bekijk de klantcases
We weten wat u nodig heeft

Een complete set bedrijfskleding omvat vaak meer dan u denkt. Onze experts weten precies wat u voor uw branche nodig hebt. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste trends. Samen bepaalt u de beste combinatie van comfort, pasvorm en uitstraling.

Vind de juiste bedrijfskleding
1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking

Waarom Profimex

casecasecasecasecase
Bekijk onze cases