Verder waar anderen stoppen

20 jaar profimex

In Rijssen, Overijssel, begon in 2002 een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van bedrijfskleding. Jan Slagman startte in zijn garage met Profimex: Professionele Import Export. Met een sterke focus op kwaliteit en service hebben we ons in de loop van de jaren weten te onderscheiden als een betrouwbare partner voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. In 2015 gaf Jan het stokje over aan Hans Wermink en in 2022 vierden we ons 20-jarig jubileum. 

20 jaar profimex

Altijd de perfecte fit

In de loop van de jaren hebben we ons productassortiment uitgebreid en geïnvesteerd in geavanceerde methoden om aan de groeiende vraag te voldoen. In 2021 is daarnaast onze vestiging in Assen geopend. 

Profimex Bedrijfskleding staat bekend als toonaangevende leverancier van bedrijfskleding in de regio Rijssen maar ook ver daarbuiten. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om het borduren van bedrijfslogo's, het leveren van veiligheidskleding die voldoet aan strenge normen of het adviseren over de beste materialen, Profimex staat altijd klaar om te helpen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in bedrijfskleding die uw merk versterkt en uw medewerkers trots maakt, maak dan een afspraak om kennis te maken. 

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking