branche brochures

Beschermende bedrijfskleding

Op deze pagina kunt u de brochures van diverse branches downloaden. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Scroll verder naar beneden voor een overzicht van de downloads. 

Beschermende bedrijfskleding

Download uw Brochure

Transport & Logistiek

Langs de weg, tijdens het laden en lossen of in een magazijn, goede bescherming is een must. Kies daarom voor werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen die opvallen. Wij kleden mannen en vrouwen in functionele, comfortabele werkkleding. Daarbij bieden we altijd de perfecte fit, ook in speciale kledingmaten.

Download deze brochure
Bouw & Installatie

Op de bouwplaats is een goede bescherming een must. Kies daarom voor werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen die passen bij de werkzaamheden in uw branche. Wij kleden mannen en vrouwen in functionele, comfortabele werkkleding.

Download deze brochure
Groen & Infra

Werknemers in infra en groen hebben te maken met verschillende weersomstandigheden. Daarom is het van groot belang om goed na te denken over een kledingpakket voor deze branche. Van warme lente- en zomerdagen tot koude en natte werkomstandigheden in de herfst en winter. Onze adviseurs helpen vrijblijvend met de juiste bedrijfskleding. Van thermokleding tot persoonlijke beschermingsmiddelen.

Download deze brochure
Horeca & Toerisme

In de horeca en toerisme branche zijn comfort en uitstraling een must! Je bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie. Kies daarom voor werkkleding en beschermingsmiddelen die passen bij de werkzaamheden in de branche. Wij kleden mannen en vrouwen in representatieve, functionele en comfortabele werkkleding.

Download deze brochure
Techniek & Industrie

Of het nu op de bouwplaats of binnen is; goede bescherming is een must! Daarom zijn onderwerpen als bescherming en comfort van groot belang in de juiste keuze voor bedrijfskleding. Wij bieden naast gangbare bedrijfskleding ook oplossing voor genormeerde kleding (ISO normering) en zichtbaarheidskleding. Onze adviseurs helpen u vrijblijvend op weg met de juiste kleding voor het beste comfort, de mooiste uitstraling en bescherming van uw medewerkers.

Download deze brochure
Zoekt u iets anders?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen