Werkkleding Receptie

Werkkleding voor receptiemedewerkers met de beste comfort, uitstraling en bescherming die aansluiten bij uw wensen. Representatieve werkkleding dat geschikt is voor alle beroepen met klantcontact. Van advies tot aan service: dé totaaloplossing voor uw werkkleding. 

Ons proces voor kwaliteit

+
Comfortabel de werkdag door
+
Altijd de juiste fit

Comfort

Voor de werkzaamheden in de service branche is het belangrijk dat uw medewerkers, zowel comfortabele als representatieve kleding dragen. Vraag onze deskundige adviseurs op het gebied van bedrijfskleding om hulp en vind binnen no-time de meest professionele en herkenbare werkkleding voor zowel heren als dames.

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat
+
De juiste uitstraling
+
Van top tot teen goed gekleed

Uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De werkkleding is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van design tot het bedrukken of borduren, het wordt voor u geregeld.

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op
+
Voor binnen en buiten
+
Hoge kwaliteit én hip

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Ervaar optimale bescherming door kwalitatieve werkkleding met voldoende bewegingsvrijheid. Voor alle werkzaamheden de juiste werkkleding: licht, formeel en beschermd.

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod
+
Comfortabel de werkdag door
+
Altijd de juiste fit
+
De juiste uitstraling
+
Van top tot teen goed gekleed
+
Voor binnen en buiten
+
Hoge kwaliteit én hip

Meer weten over de ideale pasvorm?

Passen op maat

Bespreek uw wensen met onze kledingadviseurs.

Neem contact op

Meer weten over verschillende soorten werkkleding?

Ontdek het aanbod

Ontvang deskundig advies in onze showroom

Hoge kwaliteit werkkleding met een aanbod van diverse merken zoals Tricorp, Chaud Devant en Greiff. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele bedrijfskleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming.

 • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
 • Ervaar de hoogwaardige bedrijfskleding in het echt.
 • Ruim assortiment, voor alle werkzaamheden de beste kleding.

  Ons proces voor kwaliteit

  Biedt uw professionals bedrijfskleding met optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming. Laat u inspireren en adviseren in 1 van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

  1

  Benodigdheden bespreken

  Om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te maken, organiseren wij met het oog op uw dagelijkse processen het meest ideale service systeem. Zo worden uw medewerkers geruisloos voorzien van werkkleding en pbm’s, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

  2

  Pasdagen voor werknemers

  Voorzie uw medewerkers snel van de juiste werkkleding met onze passervice op locatie. Voor het ervaren van optimaal comfort en het beperken van retouren en ruilingen, onze specialisten denken graag met u mee.

  3

  Service Level Agreement

  Voorkom onduidelijkheden en vragen en weet wat u wanneer kunt verwachten met onze professionele informatievoorziening. Samen zorgen we voor duidelijke afspraken om zo onnodige fouten te voorkomen.

  4

  (Start)Levering

  Om zorgeloos van start te gaan, organiseren onze professionals een bij de eerste order ook duidelijke gebruiksinstructies voor uw medewerkers. Daarnaast bieden wij ook directe service, hulp en ondersteuning voor toekomstige bestellingen. 

  5

  Tijdbesparende service

  U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide KMS en voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers. 

  Onze blogs

  Bekijk al onze blogs