Sportkleding voor bedrijven: dit is er mogelijk bij Profimex

Bedrijfskleding voor alle sporten

Het seizoen van de wielerwedstrijden, hardloopwedstrijden en obstacle runs staat weer voor de deur. En natuurlijk zijn er ook veel sporten die het hele jaar door plaatsvinden. Doen medewerkers van uw organisatie regelmatig (samen) mee aan dit soort sportwedstrijden? Of willen zij tijdens het sporten - wedstrijd of niet - goed voor de dag komen? Lees dan snel verder.

Volledig op maat gemaakte sportkleding voor bedrijven


Profimex houdt zich steeds meer bezig met het volledig op maat maken van sportkleding voor bedrijven. De foto onder deze alinea - van Voortman Steel Group, een bedrijf waarvoor wij met trots een complete lijn sportkleding hebben ontwikkeld - geeft dit mooi weer. Of het nu gaat om kleding voor wielrennen, hardlopen, voetballen of volleyballen: voor iedere sport vindt u bij ons de juiste sportkleding. En die maken we custom made, dus volledig op maat voor uw bedrijf.

Sportkleding op maat


Door sportkleding van uw medewerkers volledig op maat te laten maken met onder meer uw bedrijfslogo, zorgt u direct voor een positieve associatie met uw bedrijf. Daarnaast zien medewerkers er tijdens het sporten keurig uit, en ook dat draagt bij aan het positieve gevoel dat mensen bij uw merk krijgen. En natuurlijk zorgt bedrukte sportkleding voor herkenbaarheid en naamsbekendheid.

Bedrukte sportkleding voor uw bedrijf


Baan Twente, Roosdom Tijhuis, Pultrum, Otten & Flim, Rikkert Afbouw en dus Voortman Steel Group… Niet voor niets kozen al verschillende bedrijven uit Twente en omstreken voor bedrukte sportkleding voor hun bedrijf. En ze kozen er uiteraard voor om deze kleding door ons te laten maken. Een goede keuze, want Profimex levert sportkleding voor vrijwel alle binnen- en buitensporten. Daarvoor werken wij samen met het mooie merk Craft Sportswear.

Custom made sportkleding

Hoe gaat het in zijn werk? De eerste stap is natuurlijk dat wij met u in gesprek gaan over uw wensen en eisen. En we gaan in dit gesprek zeker ook in op de details. De kleur van ritsen of biezen. De plaatsing van uw logo. De materiaalsoort. Al uw wensen, zelfs de kleinste details, geven wij door aan de specialisten van Craft. Zij maken dan een eerste ontwerp. Dit ontwerp bespreken wij graag met u, net zolang totdat u honderd procent tevreden bent. Bent u akkoord met het voorstel? Dan gaat uw kleding in productie. Dat wil zeggen: het bedrukkingsproces gaat van start en de sportkleding wordt custom made gemaakt. Daarna wordt alle kleding - voorzien van de juiste bedrukking - per medewerker nogmaals gecontroleerd, verzendklaar gemaakt en natuurlijk verzonden.

Sportkleding in uw eigen huisstijl

Bent u na het lezen van deze blog benieuwd naar de beste optie voor uw bedrijf, of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken van uw sportkleding met een eigen huisstijl? Kom dan langs in onze showroom in Rijssen of neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs