Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Showroom voor bedrijfskleding en méér: kom inspiratie opdoen

Op onze website en blog vindt u een schat aan informatie over bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotieartikelen. U kunt lezen over…


Maar wilt u graag zelf ervaren welke stoffen er mogelijk zijn, hoe kleuren er in het echt uitzien, welke werkschoenen het fijnst lopen, welke gehoorbescherming uw medewerkers nodig hebben en wat er mogelijk is qua veiligheidskleding? Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste trends op het gebied van promotieartikelen? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn op het gebied van bedrukking van bedrijfskleding? In onze nieuwe showroom in Rijssen vindt u vele vierkante meters aan inspiratie.

Bezoek onze showroom voor bedrijfskleding, PBM’s en promotionals

Bedrijfskleding en werkkleding voor alle branches. De gaafste promotieartikelen. En de beste PBM's, voor een optimale veiligheid. Op afspraak kunt u in de nieuwe Profimex showroom al deze dingen ontdekken. Tijdens deze afspraak geeft één van onze adviseurs uitleg over de verschillende producten. 

Voordelen van uw showroombezoek

Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat.
  • U kunt vele merken en mogelijkheden in het echt bekijken.
  • U kunt (indien gewenst) direct een offerte aanvragen.


Nieuwsgierig geworden naar wat u kunt verwachten? Wanneer u op onderstaand plaatje klikt opent een video-rondleiding door onze showroom.

Meer weten? Neem een kijkje op profimex.nl/showroom of maak een afspraak en laat u door ons inspireren.

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...