Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

5 redenen waarom bedrijfskleding belangrijk is

Profimex wil alleen het beste voor uw medewerkers. Bedrijfskleding voor bescherming, maar ook als merkversterker: we adviseren u graag. Twijfelt u of bedrijfskleding voor uw organisatie noodzakelijk is? Onderstaande vijf redenen vertellen u waarom het belangrijk is dat uw medewerkers bedrijfskleding dragen.

Redenen om voor bedrijfskleding te kiezen

1.    Merkbekendheid en representativiteit
Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid en zorgt u ervoor dat uw bedrijf eenheid uitstraalt. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij zo een perfect uithangbord voor uw organisatie. Het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Uw merk wordt zichtbaar onderscheidend. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, geeft dit (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en herkenning.

2.    Veiligheid en hygiëne
Een veilige en prettige werksfeer - in combinatie met lekker kunnen bewegen tijdens hun werk - is voor uw medewerkers even belangrijk als er goed verzorgd uitzien. Naast merkbekendheid en bedrijfsidentiteit zijn ook veiligheid en hygiëne daarom belangrijke redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. Bij sommige beroepen is het dragen van uniformen of bedrijfskleding om deze redenen door de overheid zelfs verplicht gesteld. Goede bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken. 

3.    Gelijkheid op de werkvloer
Wanneer al uw medewerkers dezelfde kleding dragen, is iedereen gelijkwaardig. Bedrijfskleding creëert zo een gevoel van verbondenheid, wat vaak een positieve uitwerking heeft op de werksfeer, de samenwerking tussen collega’s (van verschillende afdelingen) en uiteindelijk ook de productiviteit.

4.    Comfort voor uw medewerkers
Veel van uw medewerkers zullen het erg handig vinden om bedrijfskleding te dragen. Ze hoeven niet na te denken over welke kleding passend is bij hun werkzaamheden én uw bedrijf. Natuurlijk is het wel van groot belang dat de bedrijfskleding die ze moeten dragen, comfortabel zit. 

5.    Loyaliteit en trots
Bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers zich sneller met uw bedrijf verbonden voelen. Kies daarom nooit voor ‘kloffies van de zaak’, maar altijd voor zichtbaar onderscheidende kleding waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Dit zal medewerkers inspireren om aan uw regels en verwachtingen te voldoen en loyaal te zijn aan uw bedrijf. Deze loyaliteit is essentieel voor succes en groei.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...