Dít is er na uw eerste opdracht nog meer mogelijk bij Profimex

Ieder bedrijf kent heroes. Medewerkers of relaties die er altijd zijn als u ze nodig heeft en die geweldig werk leveren. Deze helden verdienen alleen het allerbeste. Verleg samen met Profimex uw grenzen en ontdek de mogelijkheden op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar wat kunnen wij voor u betekenen ná een eerste opdracht? Aan de hand van de ervaringen van onze klanten leiden wij u in deze blog door uw verschillende mogelijkheden bij Profimex.

Eerst even over uw eerste opdracht…

Uw mensen trekken liever geen ‘kloffie van de zaak’ aan. Profimex zorgt bij uw eerste opdracht dan ook voor bedrijfskleding die uw medewerkers met liefde dragen. Omdat de kleding representatief is, maar ook comfortabel zit. Of zoals Fenna Hiemstra van ACON het omschrijft: “In 2018 hebben we de kledinglijn voor onze medewerkers volledig vernieuwd, natuurlijk in samenwerking met Profimex. Zo hebben we verschillende kledingstukken op proef gekregen om te proberen. Belangrijk, want bedrijfskleding moet er niet alleen goed uitzien - het moet ook lekker zitten. Medewerkers konden zelf aangeven wat ze prettig vonden, en uiteindelijk is er voor één merk gekozen: MASCOT.” Ook Judith Koenderink van Voortman Steel Group heeft hier iets positiefs over te zeggen: “Toen we besloten om over te stappen heeft Profimex een voorstel gedaan voor vier verschillende kledingpakketten. Aan de hand van uitstraling, comfort en prijskwaliteitverhouding hebben we vervolgens de keuze voor één pakket gemaakt. De jongens zijn met name erg tevreden over de uitstraling. Het zijn geen hobbezakken, de kleding sluit mooi aan. Bovendien heeft de kleding niet de uitstraling van werkkleding, en daardoor wordt het met trots gedragen. Overigens gaat Profimex ook goed om met uitzonderingen, denk aan extra grote maten.”

Bedrijfskleding voor nieuwe medewerkers

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als er nieuwe medewerkers op de loonlijst of in de flexibele schil komen. Wij bouwen graag aan een duurzame relatie. Zo zijn al uw medewerkers jarenlang van top tot teen gekleed in uw eigen kleding, op maat gemaakt én geleverd door Profimex. Daarbij staan onze uitgebreide pasmogelijkheden voor nieuwe medewerkers, onze service en onze snelle levering voorop. Judith Koenderink van het eerder genoemde Voortman Steel Group vertelde ons hier het volgende over: “Het hele Profimex-team is op de hoogte van onze organisatie, dus het maakt niet uit wie je belt of mailt en het wordt geregeld. Daardoor worden vragen die we stellen ook snel opgevolgd. We hebben bijvoorbeeld wel eens te maken met spoedjes voor buitenlandse medewerkers die hier een korte periode zijn. Omdat Profimex de voorbereiding op orde heeft, kunnen we in korte tijd veel werk verzetten en zijn die spoedjes op tijd klaar.” Ook Luuk Wessels van Optimum Group™ is zeer tevreden over het meedenkende vermogen van Profimex, dit alles ná de eerste opdracht. “Door de verschillende overnames groeien wij in een rap tempo. Hierdoor komt het regelmatig voor dat wij op korte termijn een beroep op Profimex moeten doen voor het leveren van passets of het inplannen van passessies, zowel in Nederland als daarbuiten. Dit wordt keer op keer moeiteloos opgepakt. Erg fijn!”

Vraagstukken op het gebied van bedrijfskleding of persoonlijke bescherming

Verandert er iets in uw organisatie of in de branche waarin uw werkzaam bent? Dan denken wij graag met u mee. Om een voorbeeld te geven: de medewerkers van het eerder genoemde ACON werken regelmatig langs het spoor. De regels voor hun kleding zijn in juli 2019 gewijzigd: de kleur van de werkkleding is veranderd van geel naar oranje. Fenna Hiemstra vertelde ons: “Daar heeft Profimex ons goed in geadviseerd. En ook als we brandvertragende kleding of speciale PBM’s nodig hebben - en dat komt niet zo vaak voor - zoekt Profimex tot in de puntjes uit aan welke voorwaarden die moeten voldoen. Ook nu nog, ver na onze eerste opdracht, komt Profimex altijd snel met een oplossing en worden we vlot en netjes geholpen.” AKOR is een andere klant die we al jaren bedienen en die regelmatig vragen bij ons neerlegt. Op het gebied van persoonlijke bescherming, bijvoorbeeld. Bedrijfsleider Richard Fransen vertelt daarover: “Onlangs hadden we een project bij een chemisch bedrijf, waar ze onderzoek doen naar de ziekte van Alzheimer. Bij zo’n organisatie gelden andere (veiligheids)eisen dan op de traditionele bouw. Ook in dit geval wisten ze bij Profimex precies wat we nodig hadden.”

Promotieartikelen leveren

We leggen er niet vaak de nadruk op, maar ook voor promotieartikelen kunt u bij Profimex terecht. Klanten die bij ons komen voor hun werkkleding en/of persoonlijke beschermingsmiddelen, ondersteunen wij hierbij graag. Baan Twente, bijvoorbeeld. Verkoopleider Marcel Baan vertelt: “Bijzonder aan Profimex vind ik hoe zij met klanten meedenken, ook op creatief gebied. Onlangs is er een nieuwe verkoper bij ons aangenomen die acquisitie doet bij nieuwe klanten. Wij wilden dat hij meer kan achterlaten dan alleen zijn kaartje. Profimex bedacht daarom een kladblokje met de slogan ‘Brengen wij binnenkort ook uw goederen weg?’. Hier waren wij zelf nooit op gekomen, maar het slaat enorm goed aan.”

Extraatje van de zaak: sportkleding voor uw medewerkers

Tot slot wijzen wij u graag op het volgende. Wilt u uw medewerkers naast bedrijfskleding eens iets extra’s bieden? Dan is sportkleding een goede keuze. Tip: lees er ook deze blog over. Doen medewerkers van uw organisatie regelmatig (samen) mee aan sportwedstrijden? Of willen zij tijdens het trainen goed voor de dag komen? Of het nu gaat om kleding voor wielrennen, hardlopen, voetballen of volleyballen: voor iedere sport vindt u bij ons de juiste sportkleding. En die maken we custom made, dus volledig op maat voor uw bedrijf. Dát is nog eens een leuk extraatje van de zaak.

Profimex gaat voor duurzame relaties - ook met u

U ziet het, bij Profimex bouwen wij graag aan duurzame relaties met onze klanten. Na een eerste opdracht - vaak het aankleden van alle medewerkers, eventueel inclusief het leveren van PBM’s - kunnen wij nog veel meer voor uw organisatie betekenen. Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan contact met ons op, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs