Ons Kleding Management Systeem

Online bedrijfskleding bestellen

Wist u dat…. Onze klanten voor een efficiënte verwerking van bestellingen kosteloos gebruik kunnen maken van ons online Kleding Management Systeem(KMS)? In deze blog vertellen wij u er graag meer over, en laten wij u er ook graag iets van zien.

Omdat wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk willen maken, kunnen klanten bij ons online bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) bestellen. Dat gebeurt in ons digitaal Kleding Management Systeem (KMS), waarmee het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding en PBM’s wordt teruggebracht tot enkele muisklikken.

Hoe werkt het Kleding Management Systeem (KMS)?

Stap 1: Uw eigen KMS-omgeving inrichten

Samen met u bepalen wij welke kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen uit ons assortiment in uw eigen online KMS-omgeving komen te staan. Ook bespreken wij een eventuele budgettering of een puntensysteem voor uw medewerkers.

Stap 2: Rollen en rechten bepalen voor het KMS

In het KMS kunt u daarna voor alle gebruikers rollen en rechten bepalen. Er zijn verschillende opties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen dat uw medewerkers zelf producten bij ons kunnen bestellen. Maar u kunt ook kiezen voor één hoofdinkoper die voor al zijn of haar collega’s de werkkleding bestelt.

Stap 3: Het bestellen en leveren van uw bedrijfskleding

De unieke KMS-omgeving van uw organisatie wordt gekoppeld aan onze administratie. Dit betekent dat wij via onze administratie automatisch een seintje krijgen wanneer er een bestelling wordt geplaatst. Wij leveren de bestelling dan zo snel mogelijk uit. Waar en wanneer u dat maar wilt.

Voordelen van online bedrijfskleding bestellen

Het werken met een online Kleding Management Systeem voor het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen biedt vele voordelen. U vindt ze hieronder:

  • Tijd- en kostenbesparing. In het KMS worden de gegevens van al uw medewerkers geregistreerd, denk aan NAW-gegevens, maar ook aan kleding- en schoenmaten. Zo heeft u administratief totaal geen rompslomp meer.

  • Sterke foutenreductie. Omdat u uw bestellingen niet langer vanuit een Excel-bestand over hoeft te typen, vermijdt u de kans op fouten. U weet zeker dat u altijd het juiste bestelt.

  • Grip en inzicht. Het KMS kent heldere managementrapportages. U heeft altijd inzicht in zaken als bestelde bedrijfskleding of PBM’s per filiaal of medewerker, de bestede budgetten en eventuele budgetoverschrijding.

Referenties Kleding Management Systeem

Bent u benieuwd wat onze klanten zeggen over ons Kleding Management Systeem? Wij delen graag wat referenties met u.

Optimum Group™ vertelt bijvoorbeeld het volgende over het KMS: “Ik vind dit een perfecte online tool, waarmee het bestel-, productie- en uitleveringsproces versneld wordt.”

PCI Nederland voegt toe: “Ik krijg een mailtje zodra er nieuwe bestellingen klaar staan en kan na het inloggen meteen bestellingen goedkeuren. Ik hoef niet op allerlei knopjes te klikken. Het gebruikersgemak is erg goed.”

Ons contactpersoon bij de Gemeente Rijssen-Holten zegt tot slot: “Medewerkers kunnen via het KMS allemaal zelf hun kleding bestellen. Ideaal dat ik alleen maar het overzicht hoef te houden en dat de verantwoordelijkheid verder bij onze medewerkers zelf ligt.”

Sneak preview van ons KMS

Smaakt dit inmiddels naar meer? Wij hebben een gave animatievideo laten maken, een sneak preview waarin het Kleding Management Systeem perfect wordt uitgelegd. Check de video door te klikken op de bovenstaande link.

Wilt u ook meer gemak ervaren in het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem gerust contact met ons op, wij geven bij u op locatie graag een demonstratie van ons Kleding Management Systeem (KMS).

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs