Het bedrukken van uw bedrijfskleding met een eigen huisstijl: dít is hoe én waarom

Het visitekaartje van uw bedrijf

Bedrijfskleding bedrukken in uw huisstijl is een niet te onderschatten proces. U wilt immers jaren met uw bedrijfskleding doen. Daarom vraagt dit proces om een bedrijfskledingleverancier die goed met u mee kan denken over de uitstraling van de kleding. Want alleen door uw huisstijl op de juiste, creatieve manier door te voeren wordt uw nieuwe bedrijfskleding letterlijk en figuurlijk uw visitekaartje. 


Kiezen voor bedrukte bedrijfskleding

Merkbekendheid en representativiteit: het is één van de belangrijkste redenen om voor bedrukte bedrijfskleding te kiezen. U kon het al eens lezen in onze blog over de vijf belangrijkste redenen om voor bedrijfskleding te kiezen. Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking zorgt u ervoor dat potentiële klanten uw merk leren (her)kennen én zorgt u ervoor dat iedereen binnen uw bedrijf eenheid uitstraalt. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, wordt uw merk namelijk zichtbaar onderscheidend. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling, want wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen geeft dit (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en herkenning.


Bedrukking van uw bedrijfskleding

Profimex kan u helpen om uw bedrukte bedrijfskleding te realiseren. In nauw overleg met u verrijken wij uw huisstijl en zorgen wij voor een betaalbare en passende bedrukking van uw kleding. Bedrijfskleding bedrukken in uw huisstijl is namelijk één van onze specialiteiten. Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen, bodywarmers: vrijwel ieder kledingstuk kan door ons bedrukt worden. En dat niet alleen: u kunt ook voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht. Wij zijn niets voor niets leverancier voor grote én voor kleine(re) bedrijven. Op de pagina Cases kunt u verschillende voorbeelden zien van klanten die hun bedrijfskleding al door ons hebben laten bedrukken. Baan Twente bijvoorbeeld, waarbij alle medewerkers in jassen van Profimex lopen: “Helemaal custom made, tot de kleur van de rits aan toe.”


Bedrukte bedrijfskleding bestellen via ons Kleding Management Systeem

Wat ons onderscheidt van veel andere bedrijfskledingleveranciers, is dat wij u écht willen ontzorgen. En wees gerust, ‘ontzorgen’ is voor ons geen loos begrip, maar iets dat al sinds onze oprichting in ons DNA zit. Het uit zich niet alleen in meedenken op het gebied van branding, maar ook in het feit dat u als klant zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Ons Kleding Management Systeem is iets wat hier zeker aan bijdraagt. Heeft u eenmaal, samen met ons, de bedrukking van uw bedrijfskleding van A tot Z uitgezocht en bepaald, dan zetten wij uw keuzes in uw bedrijfsgebonden account in ons KMS. Nieuwe kleding bestelt u of bestellen uw medewerkers vanaf dat moment snel en gemakkelijk in ons systeem, waarbij ook de juiste bedrukking geheel automatisch wordt geregeld. Wel zo gemakkelijk!


Tip! Ietwat off topic, maar toch zeker niet minder interessant: vraag gerust eens een demo van ons KMS aan.

Bedrukken van uw bedrijfskleding met een eigen huisstijl


Bent u benieuwd naar de beste optie voor uw bedrijf, of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van het bedrukken van uw bedrijfskleding met een eigen huisstijl? Kom dan langs in onze bedrijfskleding showroom in Rijssen of neem eens vrijblijvend contact met ons op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs