Ontdek onze showroom

Showroom Bedrijfskleding Profimex Rijssen

De juiste bedrijfskleding is van onmisbaar belang voor uw organisatie en uw medewerkers. Dat zoekt u niet zomaar even online uit. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan werkkleding, horecakleding, zakelijke kleding en sportkleding onder één dak. Ook voor promotieartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder. 

Showroom afspraak maken
Showroom Bedrijfskleding Profimex Rijssen

Podium voor onze producten

Kwalitatief goede producten van mooie merken. Die geef je een podium, niet? Vandaar dat wij in 2018 een gloednieuwe en zeer ruime showroom hebben gerealiseerd. Kom gerust eens langs in onze showroom in Rijssen en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Afspraak maken

Ervaar ons merk

Bedrijfskleding en werkkleding voor alle branches op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming. De gaafste promotieartikelen en de beste PBM's voor een optimale veiligheid. In onze showroom in Rijssen vindt u vele vierkante meters aan inspiratie. 

Maak nu een afspraak

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.