Ontdek onze showroom

De juiste bedrijfskleding is van onmisbaar belang voor uw organisatie en uw medewerkers. Niet iets om zomaar even online uit te zoeken. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan werkkleding, horecakleding, zakelijke kleding en sportkleding onder één dak. Ook voor promotieartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. 

Onze deskundige adviseurs helpen u graag verder. 

Showroom afspraak maken

Podium voor onze producten

Kwalitatief goede producten van mooie merken. Die geef je een podium, toch? Daarom hebben we in 2018 een gloednieuwe en heel ruime showroom gerealiseerd. Kom gerust langs in onze showroom in Rijssen en ontdek wat wij voor u kunnen doen. De koffie staat altijd klaar. 

Afspraak maken

Ervaar ons merk

Bedrijfskleding en werkkleding voor elke branche! Ga voor comfort, uitstraling en bescherming. De gaafste promotieartikelen en de beste PBM's voor optimale veiligheid. In onze showroom in Rijssen vindt u vele vierkante meters aan inspiratie. 

Maak nu een afspraak

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking