Ontdek onze showrooom

showroom

Wist u dat u ook onze showroom kunt bezoeken? In Rijssen hebben wij duizenden vierkante meters voor u ingericht. Kom langs en laat u inspireren.

showroom

Podium voor onze producten

Kwalitatief goede producten van mooie merken. Die geef je een podium, niet? Vandaar dat wij in 2018 een gloednieuwe en zeer ruime showroom hebben gerealiseerd. Kom gerust eens langs in onze showroom in Rijssen en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Ervaar ons merk

Bedrijfskleding en werkkleding voor alle branches op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming. De gaafste promotieartikelen en de beste PBM's voor een optimale veiligheid. In onze showroom in Rijssen vindt u vele vierkante meters aan inspiratie. 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende bouw kleding, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding. Kleding van de hoogste kwaliteit en beste comfort, voor schilders, koks, chauffeurs tot corporate fashion.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp en Blaklader, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw werkkleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.