Bedrijfskleding voor dames

blaklader workwear

Omdat mannen en vrouwen in lichaamsbouw sterk van elkaar verschillen, is het belangrijk om daar rekening mee te houden bij het kiezen van werkkleding. Kies voor bedrijfskleding die uw vrouwelijke medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van service tot levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Showroom afspraak maken
blaklader workwear

Bedrijfskleding in stijl

Bied uw medewerkers meer dan bedrijfskleding. Kleding waarin vrouwelijke medewerkers laten zien dat zij trots zijn op uw merk.

Om ervoor te zorgen dat ook vrouwen zich comfortabel voelen in de bedrijfskleding, is het verstandig om te kiezen voor bedrijfskleding in verschillende pasvormen, stijlen en modellen. Zo zijn damesmodellen wat getailleerder en is de lengte wat korter dan bij herenkleding. Zo zorgt u voor een representatieve uitstraling met stijlvolle vrouwelijke werkkleding. 

De juiste kleding zorgt er daarnaast voor dat uw medewerkers op de werkvloer goed beschermd aan de slag gaan. Goede veiligheidskleding is in veel branches een echte must.

Ontdek onze merken → 

  Meer dan bedrijfskleding

  De kracht en de uitwerking van bedrijfskleding is voor veel ondernemers nog onbekend en onderschat terrein. Voor het leveren van oplossingen, ontzorgen en leveren van maatwerk kunt u bij ons terecht. Ontvang persoonlijke advies van onze experts! Zij vragen door op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen. Laat uw medewerkers de bedrijfskleding passen en kom langs in een van de meest uitgebreide showrooms van Nederland. Of maak gebruik van onze pasbus! Zo leveren wij een meerwaarde in goed passende bedrijfskleding.

  Goed passende bedrijfskleding is het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Bedrijfskleding die mensen trots laat zijn op uw merk. Zorgeloos geregeld en voor een optimaal resultaat.

  Bedrijfskleding voor alle branches

  Goed om vooraf te weten: of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, fleece jassen, hoodies, jassen, werkvesten of mouwloze overalls: al uw werkkleding is bij Profimex te vinden voor de volgende branches:

  Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?

  Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

  Neem contact op

  Bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

  Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding voor uw medewerkers is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

  Advies over bedrijfskleding voor dames

  Wilt u geadviseerd worden over welke bedrijfskleding voor uw dames het beste is? Neem dan contact met ons op of bezoek onze geheel vernieuwde showroom, waar u meteen enkele voorbeelden kunt bekijken. Onze adviseurs zorgen er met hun kennis en expertise voor dat u de juiste keuze kunt maken. 

  Showroom afspraak maken
  Neem contact op

  Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

  U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

   Ontvang deskundig advies in onze Showroom

   Hoge kwaliteit vrouwelijke bedrijfskleding met een aanbod van diverse merken. Kom langs in onze showroom voor persoonlijk en deskundig advies. Samen zorgen we voor de meest comfortabele kleding met de mooiste uitstraling en de beste bescherming

   • Persoonlijk advies op basis van uw wensen.
   • Ervaar de hoogwaardige werkkleding in het echt.
   • Ruim assortiment, voor alle lassers de beste kleding.
   Showroom afspraak maken
   Neem contact op

   Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

   Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
   Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

   Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
   Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

   Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
   Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.