Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Leverancier van bedrijfskleding in Twente

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

BEDRIJFSKLEDING KOPEN IN TWENTE

Bent u in Twente op zoek naar een uniforme en professionele uitstraling voor uw bedrijf of organisatie? Profimex levert professionele bedrijfskleding aan diverse branches, denk bijvoorbeeld aan de logistiek, de bouw, overheidsinstanties, de industrie en de horeca. Geen ‘kloffies van de zaak’, maar kleding waarin uw medewerkers uitdragen dat zij trots zijn op uw merk.

LEES MEER OVER BEDRIJFSKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit


Op zoek in Twente: professionele bedrijfskleding

Goed voorbereid en comfortabel werken begint met de juiste keuze in bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: comfortabele bedrijfskleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. En natuurlijk denken wij bij Profimex ook graag mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. En indien nodig kunt u bij ons zelfs de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor uw medewerkers bestellen. Zo vindt u bij Profimex in Twente alles onder één dak. 

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Twente

Van extra zichtbaarheid of vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen chemicaliën of extreem koude omstandigheden: ieder kledingstuk is ontwikkeld met een specifiek doel in het achterhoofd. Overigens vindt u bij ons ook reguliere bedrijfskleding, zoals blouses en broeken, waar geen veiligheidseisen aan gesteld worden. In onze ruime showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Twente, vindt u meer dan genoeg inspiratie. Onze adviseurs staan u hier graag te woord. Door hun jarenlange ervaring vragen zij altijd door op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen.

Online bedrijfskleding bestellen

Bent u eenmaal klant, dan kunt u gebruik maken van ons Kleding Management Systeem (KMS) om online uw bedrijfskleding te bestellen, beheren en beheersen. Uiteraard wordt u de eerste keer wel door on ‘in real life’ geholpen, zodat u zeker de juiste kleding aanschaft en bovendien de promotie op de kleding – denk aan uw logo – perfect wordt uitgevoerd. Vanaf dan wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom van uw medewerkers door het KMS teruggebracht tot enkele muisklikken.

Bedrijfskleding bij Profimex in Twente

Kortom: bij het Twentse Profimex vindt u bedrijfskleding voor alle beroepen en in allerlei veiligheidsnormen. 

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...