Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding Twente

Bedrijfskleding Twente

  • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
  • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
  • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Bedrijfskleding voor Twentse bedrijven

Bent u in Twente op zoek naar een uniforme en professionele uitstraling voor uw bedrijf of organisatie? Profimex levert professionele bedrijfskleding aan diverse branches.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfskleding kopen in Twente

Bent u in Twente op zoek naar een uniforme en professionele uitstraling voor uw bedrijf of organisatie? Profimex levert professionele bedrijfskleding aan diverse branches, denk bijvoorbeeld aan de transport en logistiek, de bouw, de horeca en de schoonmaak. Geen ‘kloffies van de zaak’, maar kleding waarin uw medewerkers uitdragen dat zij trots zijn op uw bedrijf. En dat draagt bij aan uw naamsbekendheid.


Op zoek in Twente: professionele bedrijfskleding

Goed voorbereid en comfortabel werken begint met de juiste keuze in bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, overalls of sweaters: comfortabele bedrijfskleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. En natuurlijk denken wij bij Profimex ook graag mee over de veiligheidseisen waar uw bedrijfskleding wellicht aan moet voldoen. En indien nodig kunt u bij ons zelfs de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor uw medewerkers bestellen. Zo vindt u bij Profimex in Twente alles onder één dak. 

Showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Twente

Van extra zichtbaarheid of vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen chemicaliën of extreem koude omstandigheden: ieder kledingstuk is ontwikkeld met een specifiek doel in het achterhoofd. Overigens vindt u bij ons ook reguliere bedrijfskleding, zoals blouses en broeken, waar geen veiligheidseisen aan gesteld worden. In onze ruime showroom voor bedrijfskleding in Rijssen, Twente, vindt u meer dan genoeg inspiratie. Onze adviseurs staan u hier graag te woord. Door hun jarenlange ervaring vragen zij altijd door op belangrijke punten, zoals ergonomie, functionaliteit en gestelde eisen.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Snelle levering

Online bedrijfskleding bestellen

Bent u eenmaal klant, dan kunt u gebruik maken van ons Kleding Management Systeem (KMS) om online uw bedrijfskleding te bestellen, beheren en beheersen. Uiteraard wordt u de eerste keer wel door on ‘in real life’ geholpen, zodat u zeker de juiste kleding aanschaft en bovendien de promotie op de kleding – denk aan uw logo – perfect wordt uitgevoerd. Vanaf dan wordt het bestellen, beheren en beheersen van de kledingstroom van uw medewerkers door het KMS teruggebracht tot enkele muisklikken.

Referenties uit Twente

Tip: op de pagina Cases vertellen onze klanten uit Twente én ver daarbuiten u graag waarom zij hun bedrijfskleding bij ons bestellen. Zo schrijft Transport & Lifting Twenthe: “Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.” En het team van Baan Twente loopt onder meer in jassen van Profimex. “Helemaal custom made, tot de kleur van de rits aan toe. We hebben straks iets wat écht van ons is. Wat fijn is, is dat wij daar helemaal in ontzorgd zijn. Wij zitten niet in die materie en hebben ook geen tijd om er veel mee bezig te zijn. Profimex denkt altijd correct met ons mee en komt afspraken na, waardoor we volledig op ze kunnen vertrouwen.”

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding kopen in Twente

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar (nieuwe) bedrijfskleding? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom in Rijssen. Handig om te weten: onze showroom is vanuit heel Twente zeer goed bereikbaar. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...