Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Bedrijfskleding Rijssen

Bedrijfskleding Rijssen

 • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
 • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Bedrijfskleding voor bedrijven uit Rijssen

Kent u ons al? Wij zijn Profimex, experts op het gebied van bedrijfskleding. Al vele bedrijven uit Rijssen - waar wij zelf ook gevestigd zijn - gingen u voor.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Profimex, een Rijssens bedrijf

De kans is groot dat u ons al eens voorbij heeft zien komen als uw bedrijf of organisatie in Rijssen gevestigd is. Waarom? Omdat ook Profimex een Rijssens bedrijf is. Na zeven jaar aan de Jutestraat 6A hebben wij het in 2018 een paar honderd meter verderop gezocht: wij zijn verhuisd naar een nieuw pand aan de Energiestraat 9. Hier hebben wij ook een luxe showroom gerealiseerd, waarin u onze bedrijfskleding in het echt kunt bekijken. En in welke branche u ook werkzaam bent, in onze showroom vindt u bedrijfskleding die bij uw werkzaamheden past. Van transport en logistiek tot de bouw, van schoonmaak tot de horeca: vrijwel iedere branche is bij ons vertegenwoordigd.

Onze referenties uit Rijssen

Op de pagina Cases kunt u trouwens ook referenties zien van bedrijven uit Rijssen voor wie wij al mogen werken. Nijhof Wassink bijvoorbeeld, die ons heeft leren kennen als een nuchtere organisatie. “Ze doen wat ze zeggen en winden er geen doekjes om. Een prettige manier van zakendoen. De service en snelheid van leveren vind ik ook erg goed. Als we nieuwe kleding bestellen hebben we het diezelfde week nog bedrukt en wel op kantoor liggen. En mocht er toch een keer iets niet goed zijn, dan lossen ze het direct voor je op.” Ook mogen wij kleding leveren voor Gemeente Rijssen-Holten.

AKOR Bouw zegt over ons het volgende: “Wat ik ideaal vind aan Profimex is dat ze net als wij een Rijssense onderneming zijn. Ze zitten praktisch bij ons om de hoek. De meeste van onze werknemers komen ook uit Rijssen en rijden snel even bij Profimex langs wanneer er nieuwe kleding voor ze binnen is. Voor werknemers die niet uit Rijssen komen, komt Profimex netjes de kledingpakketten bij ons brengen. Wij hoeven nergens achteraan. Ook daarom kiezen we al acht jaar voor Profimex.”

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Bedrijfskleding bedrukken in Rijssen

Goed om te weten: ook als uw bedrijfskleding wilt bedrukken, bent u bij Profimex in Rijssen aan het juiste adres. Bedruk bijvoorbeeld uw logo, slogan, beeldmerk of vacatures op de kleding. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, en wij denken graag met u mee over de juiste bedrukking of borduring. De voordelen van het bedrukken of borduren van uw kleding sommen wij graag even op:

 • Uw medewerkers worden in hun bedrijfskleding wandelende visitekaartjes voor uw bedrijf of organisatie.
 • Uw medewerkers zien er representatief, verzorgd en professioneel uit.

Of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen of bodywarmers: bij ons kunt u allerlei soorten bedrijfskleding bedrukken of borduren. U kunt bovendien voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht - er is altijd wel een oplossing te vinden. 

Bedrijfskleding kopen in Rijssen

Wilt u bedrijfskleding kopen? En bent u er inmiddels van overtuigd dat Profimex voor u de juiste leverancier is? Stap dan vandaag nog in de auto (of op de fiets, want: we zitten dichtbij!) en kom naar onze showroom. Wij helpen u daar graag verder. En tot slot is het goed om te weten dat wanneer u eenmaal klant bij ons bent, u gebruik kunt maken van ons Kleding Management Systeem (KMS). In dit systeem kunt u online de bedrijfskleding voor uw medewerkers bestellen.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding kopen in Rijssen

Bent u voor uw medewerkers op zoek naar (nieuwe) bedrijfskleding? Stap dan vandaag nog in de auto en kom naar onze showroom in Rijssen. Handig om te weten: onze showroom is vanuit heel Twente zeer goed bereikbaar. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...